Den här flickan är rädd för att blöta ner sina skor, men hennes bror tar henne i famnen för att undvika det (+VIDEO)

av sofia

24 Juni 2023

Den här flickan är rädd för att blöta ner sina skor, men hennes bror tar henne i famnen för att undvika det (+VIDEO)
Advertisement

Att ha en äldre bror eller syster är något av det bästa som kan hända en i livet. De som har denna tur vet mycket väl att det under livets gång kan finnas många konflikter, kanske även missförstånd på grund av motsatta idéer, men de vet också att man alltid kan räkna med sitt syskon och att det inte finns någon som kan förstå en bättre och som man kan knyta an med på samma sätt. I många fall skulle man göra allt för att få sina syskon att må bra och skydda dem, även från små vardagsproblem.

Det är precis vad den lilla pojken i centrum av denna berättelse gjorde, en storebror som gjorde en vacker gest för sin lillasyster och som berörde så många människor med sin vänlighet. Låt oss tillsammans ta reda på vad han gjorde.

via Today

Advertisement
Today/Youtube screenshot

Today/Youtube screenshot

I en video som lades upp på sociala medier av mamma Kelsey Fowler från Dayton, Texas, USA, ser vi ett känsloladdat utbyte mellan två syskon, ett ögonblick av ren kärlek som går rakt in i hjärtat och nästan får dig att gråta. På bilderna ser man en liten flicka som, desperat framför en liten vattenpöl, inte vet hur hon ska kunna övervinna den eftersom hon är rädd att hennes nya skor skulle kunna skadas.

Även om mamma Kelsey på alla sätt försöker uppmuntra henne och få henne att ta ett steg framåt klarar flickan inte av att komma vidare. Här ingriper hennes bror och hennes "prins" för att rädda henne. Pojken går fram till sin syster för att ta upp henne i famnen och bära henne över vattenpölen. En gest som är minst lika enkel som den är rörande och som visar vikten av en sådan relation mellan två syskon.

Advertisement
Today/Youtube screenshot

Today/Youtube screenshot

Att älska varandra och vara villiga att hjälpa varandra verkar självklart i en familjerelation, men det är det inte, och att bevittna en sådan scen fyller verkligen hjärtat med glädje. Många användare som såg scenen blev rörda och mindes även de sådant som de själva upplevt. 

"Jag och min storebror har alltid retat upp varandra, men nu, flera år senare vet vi mycket väl att vi kan lita på varandra och att vi aldrig skulle vända varandra ryggen" - skrev en person. "Att ha syskon är en enorm förmögenhet - skriver en annan - jag har ett äldre och ett yngre och jag skulle inte byta ut dem för något annat i världen".

Däremot finns det även de som har sagt att deras egna syskon förvisso inte skulle ha gjort den där vänliga gesten utan passat på att istället kanske knuffa i sin syster i vattenpölen.

Oavsett om förhållandet är fredligt eller konfliktfyllt kan det verkligen inte förnekas att det alltid finns så mycket kärlek i grunden. En bror eller en syster är värdefull och den lilla killen i centrum av denna berättelse är verkligen ett bevis på detta. Bra jobbat!

Advertisement