En pappa säljer av misstag sin dotters nalle som hade en inspelning av hennes avlidna mammas hjärtslag

av sofia

27 April 2023

En pappa säljer av misstag sin dotters nalle som hade en inspelning av hennes avlidna mammas hjärtslag
Advertisement

Alla barn i världen har sin favoritleksak, den de aldrig skulle vilja lämna och som de alltid skulle vilja ha med sig. Bland de mest populära finns utan tvekan nallar. Mjuka gosedjur som inte bara följer med barnen i vardagen, utan som också håller dem sällskap under natten så att de känner sig trygga och i sällskap. Dessa mjuka vänner har funnits i många år, men det är först på senare år som de har utvecklats och blivit moderna och har gett oss möjlighet att spela in ljud eller röster genom att helt enkelt trycka på en knapp och sedan lyssna på dem igen.

Just en sådan nallebjörn hade den lilla flickan som är huvudpersonen i denna berättelse, men hennes gosedjur innehöll inte inspelningen av vad som helst, utan av hennes avlidna mammas hjärtslag.

via Today

Advertisement
Alisdare Hickson/Flikr - Not the actual photo

Alisdare Hickson/Flikr - Not the actual photo

Den lilla huvudpersonen i berättelsen är 4 år och tack vare modern teknik kunde hon spela in sin mammas hjärtslag på sin favoritnalle med regnbågens alla färger. Tyvärr, på grund av hennes pappas misstag, donerades gosedjuret till en secondhandbutik, vilket gjorde den lilla flickan väldigt ledsen.

Hon blev inte bara ledsen för att hon inte längre hade sin nalle, utan för att den hade det där vackra ljudet och att hennes mamma tyvärr inte fanns längre och hon inte längre skulle ha möjlighet att lyssna på ljudet av henne. När hennes pappa insåg att han av misstag hade gjort något hemskt mot sin dotter, försökte han genast lösa det.

Han skrev ett inlägg där han förklarade situationen och sa att han hade lämnat in regnbågsnallen till Goodwill-butiken i New Tazewell, Tennessee, USA. Självklart hade han försökt spåra den direkt, men leksaken hade sålts kort efter det att den hade donerats och inte ens butikscheferna kunde spåra köparen.

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

"När pappan kom tillbaka till oss och insåg att den var såld brast hans hjärta. Tyvärr vet inte vår personal när något har donerats av misstag eller om det har sentimentalt värde", säger Cindy Dodson, kommunikationschef på Goodwille - Vi gör allt vi kan för att sprida budskapet och försöka hitta den."

Väldigt många människor på nätet erbjöd sin hjälp och många delade pappans vädjan för att sprida nyheten så mycket som möjligt och försöka hitta den som köpte gosedjuret med kvinnans hjärtslag. "Min dotters mamma finns inte längre hos oss och hennes mormor gjorde den här speciella nallebjörnen till henne med mammans hjärtslag - skriver den lilla flickans pappa i inlägget - Snälla, om du hittar den eller ser någon som har den, kontakta oss så ska du få en belöning".

Låt oss bara hoppas att detta kommer att ske så snart som möjligt, för att ge den lilla flickan hennes mammas hjärta tillbaka och få henne att känna att hon fortfarande finns där vid hennes sida, om än bara genom en nallebjörn

Advertisement