En utmaning för synen där det gäller att hitta den som står ut från mängden, kommer du att lyckas?

av sofia

21 Juli 2023

En utmaning för synen där det gäller att hitta den som står ut från mängden, kommer du att lyckas?
Advertisement

Visuella utmaningar är en typ av knep och knåp som testar observationsförmågan och dina färdigheter när det gället visuell analys. En av de vanligaste typerna av visuella test är "hitta inkräktaren", där en serie figurer som är väldigt lika varandra finns på bild, men en av dem har en något annorlunda egenskap från de andra.

På bilden som vi vill visa dig i detta roliga visuella test, avbildas en serie små enhörningar i sekvens. Till en början ser de alla identiska ut, som exakta kopior av varandra. Men så är det inte.

Undersök varje minsta detalj och med rätt observationsförmåga kommer något onormalt att fånga ditt öga. Men låt oss inte uppehålla dig längre och testa dig själv redan nu med denna stimulerande utmaning!

Advertisement

Utmaningen är att hitta enhörningen som står ut från mängden på bara 30 sekunder

Utmaningen är att hitta enhörningen som står ut från mängden på bara 30 sekunder

Om du inte hittar den, kanske du ska prova ett annat tillvägagångssätt. Till exempel, om du har tittat noga på alla svansar, försök då fokusera på andra detaljer av kroppen, du har förmodligen missat något.

Skärp blicken och observera även de minsta detaljerna: formen, färgen eller positionen på föremålen som finns på bilden kan göra att du kan spåra inkräktaren.

Advertisement
wallpaperflare.com

wallpaperflare.com

Innan du scrollar ner och får lösningen, kanske du ska ge dig själv några sekunder till för att se om du klarar det. Förmågan att iaktta noga och lägga märke till dolda detaljer fungerar olika från person till person. Du kanske behöver några sekunder till, eller så kanske dina ögon är tröttare än vanligt. Så ge inte upp!

Och om du är riktigt nyfiken på att veta resultatet kan du hitta lösningen nedan.

Här hittar du lösningen

Här hittar du lösningen

Lyckades du hitta inkräktaren? I så fall, bra jobbat!

Om du å andra sidan inte lyckades kommer vi nu att avslöja vem "inkräktaren" är och varför. Den markerade enhörningen har fått sin man kapad, vilket faktiskt har gjort den något annorlunda än alla andra.

Faktum är att medan alla andra fantasidjur har en man som slutar i en mjuk lock, har inkräktaren en annan frisyr, ett rakare snitt i slutet av sin man!

En utmaning som bara de mest uppmärksamma observatörerna kommer att kunna klara, men oroa dig inte, genom att fortsätta öva kommer du att bli mer och mer tränad och skicklig!

Source:

Image Credit: Pixabay

 

Advertisement