En man som är på väg att gifta sig avblåser hela ceremonin för att "skydda" sina 3 barn

av sofia

16 Juli 2023

En man som är på väg att gifta sig avblåser hela ceremonin för att "skydda" sina 3 barn
Advertisement

Att hitta den perfekta personen att dela sitt liv med, personen att gifta sig med och din andra hälft att bilda familj med kan tyckas vara en lätt sak, men det är det inte alls. Världen är naturligtvis full av människor och möjligheterna att träffa rätt man eller kvinna är otaliga, men ändå måste så många saker stämma innan man kan säga att man är i balans.

Mannen i centrum för denna berättelse vet detta mycket väl och var tvungen att göra ett mycket viktigt och drastiskt val angående sitt förhållande. Låt oss förklara varför.

via James Flores/Facebook

Advertisement

Ya recupere 60,000 pesos 🙏🏽 muchas gracias a todos por el apoyo DIOS LOS BENDIGA 😭💔💔💔💔 no hay boda pero gane conocer...

Pubblicato da James Flores su Martedì 13 luglio 2021

En ung mexikansk pappa, James Flores, som bor i Monterrey, har hamnat i en mycket jobbig situation. Han blev förälskad i en kvinna och hade bestämt sig för att gifta sig med henne, men medan förberedelserna var i full gång hände något. Mannen la upp en video på sin Facebooksida där han förklarade varför han bestämde sig för att lämna sin blivande brud.

"Jag är väldigt kär i henne - erkände mannen - men förutom att vara partner är jag pappa och mina tre barn kommer först". Enligt hans berättelse skulle kvinnan inte ha visat sig villig att ta hand om barnen som en mamma och detta blev en varningsklocka för James.

Advertisement

No cambies lo que más quieres en la vida por lo que quieres en el momento, porque los momentos pasan pero la vida sigue. ❤️

Pubblicato da James Flores su Sabato 17 luglio 2021

James Flores/Facebook

"Mina 3 barn föddes från ett tidigare förhållande - fortsatte mannen - och jag letade också efter en mamma till dem, som skulle älska och ta hand om dem, men hon ville inte". Det var alltså därför bröllopet ställdes in.

James försökte dock lösa situationen åtminstone ur ekonomisk synvinkel. Eftersom han redan hade köpt ett paket för ceremonin och cirka 200 gäster för 4 300 dollar, bestämde han sig för att lägga ut en annons på nätet där han sålde det för bara 3 000 dollar. Om ett annat par skulle gifta sig och ville "ta deras plats" kunde de ta över hans bokning och så blev det.

Esta fue la triste historia de porque cancele la boda 😭😭😭💔 MUCHAS GRACIAS A TODOS 🙏🏽 primero son mis hijos 🥺

Pubblicato da James Flores su Martedì 13 luglio 2021

Berättelsen har fått många reaktioner och många har stöttat honom i hans beslut, och understrukit vikten av att sätta barnen framför sin partner. Men å andra sidan har det funnits de som har kritiserat honom hårt och menat att James egentligen inte ville ha en partner, utan snarare en barnvakt till sina barn.

Vilken av dessa två sidor ställer du dig på?

Advertisement