"Barn och sällskap är inte välkomna på bröllopet": Det här parets val gav upphov till stark debatt

av sofia

24 April 2022

"Barn och sällskap är inte välkomna på bröllopet": Det här parets val gav upphov till stark debatt
Advertisement

Att organisera bröllopsdagen är spännande, men också väldigt stressande för en del par: att tänka på gästerna, platsen, bröllopsklänningen, maten och alla tusentals oväntade händelser som kan ske kan vara mycket komplicerat. Brudparet känner sig därför ofta behöriga att ställa de mest absurda krav när det gäller deras bröllop, vilket ofta ger upphov till en hel del kontrovers. Detta var vad som hände när Kaytlyn Rosk och hennes fästman, Tyler Wyatt, tillkännagav en hel lista med regler som gästerna var tvugna att följa på deras bröllopsdag. Bland dessa krav var det som kanske stack ut mest detta: "Barn är inte tillåtna".

via TikTok / kroskxx

Advertisement

Alla planerar och bestämmer över sitt eget bröllop som de vill, men vissa par lyckas verkligen få sina gäster att känna sig obekväma med deras önskemål. Kaytlyn Rosk och Tyler Wyatt räknade upp en serie ovanliga krav i en video som lades ut på deras TikTok-konto, som omedelbart fick deras följare att reagera och, kanske viktigast av allt, deras framtida bröllopsgäster.

Advertisement

På den här listan sticker naturligtvis vissa önskemål ut: inga följeslagare av något slag är tillåtna (glöm din +1, även om det är din pojkvän sedan 10 år tillbaka) och inte ens barn, dessutom finns det en klädkod som bör följas för alla gäster och om du undrade, verkar paret inte vara villiga att göra undantag: "Vi kommer inte att göra några undantag."

Det som fick människor att rynka på näsan mest av allt var kanske det faktum att de själva har tre barn. Ändå bestämde de sig för att inte bjuda in några barn till sin fest och att deras barn kommer att vara de enda barnen som är med under den dagen.

Förutom barn har förbudet att ta med sig ett sällskap inte gått obemärkt förbi. Det stämmer visserligen att det inte är så meningsfullt att bjuda in någon du inte känner, men vissa gäster kan känna sig obekväma med att vara ensamma och inte känna någon av de närvarande. Men det här paret verkar inte bry sig, de vill bara ha folk som verkligen är deras vänner med på deras bröllop.

Vad tycker du om dessa regler? Har du någonsin varit på ett bröllop där brudparet framfört ovanliga önskemål? Berätta gärna om dina upplevelser i kommentarerna!

Advertisement