"Jag är trött på att vara singel och utan barn vid 29-års ålder": en ung kvinna i tårar

sofia

23 Oktober 2022

"Jag är trött på att vara singel och utan barn vid 29-års ålder": en ung kvinna i tårar
Advertisement

Tanken och viljan att bilda familj, att få ett eller flera barn och att leva omgiven av kärlek, delas av många. Det finns de som börjar fantisera om det här redan från tidig ålder och kanske har turen att tidigt i livet träffa rätt person att förverkliga sin dröm med. Men det finns människor som inte lyckas göra detta och att vara ensam eller inte ha barn är något som tynger dem och orsakar sorg.

En situation där huvudpersonen i denna berättelse befann sig. Låt oss kika på hennes historia tillsammans.

via asanewa/Tik Tok

Advertisement
asanewa/Tik Tok

asanewa/Tik Tok

Med en video publicerad på Tik Tok bestämde sig den 29-åriga unga kvinnan vid namn Angela för att släppa fram tårarna och söka tröst hos de människorna som följer henne på sociala medier. Flickans problem är, som inlägget antyder, att hon är helt ensam. "Nästa år fyller jag 30: jag är inte gift, jag har inga barn och jag gråter på grund av det här varje natt".

Väldigt enkla, direkta och tydliga ord från vilka all sorg som denna unga kvinna känner kommer fram. Kanske var hennes dröm bara att hitta rätt person att bilda familj med, men åren som går verkar stressa henne och hon känner nästan att hon inte längre har tillräckligt mycket tid på sig för att nå sina mål. Som tur är är det inte så och detta är precis vad personerna som skrev i kommentarerna försökte få henne att förstå.

asanewa/Tik Tok

asanewa/Tik Tok

Med över 2 miljoner visningar har videon spridits snabbt på webben och berört många användares hjärtan. En del av dem bestämde sig för att lämna en kommentar och uppmuntra kvinnan att inte tappa hoppet. "Gråt inte, hjärtat, det finns fortfarande tid att göra allt" , "Du har fortfarande tid kvar och du ska se att Gud kommer att välsigna dig genom att ge dig vad du vill ha" och "Man lever bara en gång, låt saker och ting ha sin gång och var glad över det du har".

Det här är bara några svarsmeddelanden på det korta klippet och vi hoppas att några av dessa ord har lyckats ge Angela lite hopp tillbaka. När allt kommer omkring är 29 år ingen ålder att tala om, hon har fortfarande tid på sig för att uppfylla alla sina önskningar, hon måste bara ha lite tålamod och inte låta sig avskräckas.

Vi hoppas av hela vårt hjärta att hon kommer att hitta en själsfrände så snart som möjligt och önskar henne en underbar framtid.

Advertisement