En 54 åring lyckas äntligen bli mamma för första gången: "Det tog mig 25 år"

av sofia

07 Juni 2023

En 54 åring lyckas äntligen bli mamma för första gången: "Det tog mig 25 år"
Advertisement

Att vilja få barn, men inte lyckas, är en av de jobbigaste upplevelserna i en människas liv. Numera finns det många sätt att lösa detta problem på, men det är inte säkert att de kommer att vara framgångsrika och att de direkt inblandade kommer att lyckas med sin avsikt. Det är därför glädjen, när man lyckas, är obeskrivlig och det spelar ingen roll hur många och vilka uppoffringar man har gjort, det enda som betyder något är att kunna hålla sitt lilla barn i sin famn.

Den här kvinnans berättelse är ett bevis på vad vi just sa och det var nästan ett mirakel.

via Daily Record

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Det här är Helen Dalglish, 54 år gammal, från Glasgow, en kvinna som har delat all sin lycka med omvärlden efter att ha uppnått en mycket viktig milstolpe i sitt liv. Hon hade sedan alltid varit ivrig på att bli mamma och påbörjade en resa som hon aldrig förväntade sig skulle kunna pågå i 25 år. Du läste rätt, 25 år.

Från sin hemstad flyttade kvinnan till Cypern när hon var mycket ung och det var här hon började göra försök att bli gravid. Efter att ha konstaterat att det inte fanns några strukturella problem började hennes resa först med intrauterin insemination och sedan med in vitro-fertilisering.

Det gjordes 21 försök att bli gravid och, förutom det första hon fick genom vården, kostade de henne nästan 100 000 pund. "Det var ekonomiskt, känslomässigt och fysiskt förödande - berättar hon - Varje gång befruktningen inte lyckades mådde jag dåligt, men sedan, efter några dagar, sa jag till mig själv att jag inte skulle ge upp och att om jag ville ha ett barn var tvungen att fortsätta framåt med huvudet högt”.

Advertisement

Helen Dalglish endured a staggering 21 attempts to get pregnant - costing almost £100,000.

Pubblicato da Daily Record su Giovedì 1 giugno 2023

Många år gick, tills den underbara nyheten äntligen kom: hon skulle bli mamma. För kvinnan var det att få hålla i sin lilla Daisy Grace för första gången en unik känsla, som vi är säkra på att hon aldrig någonsin kommer att glömma.

När allt kommer omkring har barn denna effekt på människor och ger sina mammor och pappor oförglömliga stunder. Särskilt när man måste vänta länge, göra stora uppoffringar och möta till synes oöverstigliga hinder, finns det inga ord för att beskriva hur det känns när man äntligen har sin lilla bebis i famnen.

"När vi kom hem efter hennes födelse brast jag ut i tårar - erkände kvinnan - Det har varit 25 mycket svåra år och jag förväntade mig inte längre att denna lycka skulle komma, men här är hon. Hon är den lugnastemest rofyllda och glada tjej vi någonsin har sett. - fortsatte han - Det är nästan ett mirakel".

Vi vill bara önska denna underbara familj all lycka i världen!

Advertisement