Hon får inget underhåll för barnen så hon hämnas genom att lägga ut deras konversationer på nätet

sofia

10 Januari 2023

Hon får inget underhåll för barnen så hon hämnas genom att lägga ut deras konversationer på nätet
Advertisement

Kärlek är en av de starkaste känslorna i världen, men det är inte därför det alltid är meningen att den ska vara för evigt. Det finns till exempel par som efter en lång tid tillsammans inser att de inte längre känner samma känslor och att de inte kan fortsätta relationen. Då bestämmer man sig ofta för att separera, ett svårt ögonblick redan när man är två som ska möta det, men som blir nästan oöverstigligt om det finns barn med i bilden.

Vad som är säkert är att ingen av föräldrarna någonsin får glömma att de är föräldrar och därför alltid bör sätta sitt barns behov främst. Vilket tydligen inte hände i historien vi nu ska berätta för dig. I det här fallet var det en pappa som inte tog sitt ansvar.

via Andrea Hernández/Facebook

Advertisement

Andrea Hernández är en ung mamma som har stött på vissa problem i sin relation med sitt ex som även är hennes sons pappa, när det gäller att betala underhåll. Kvinnan "avslöjade" mannens oärliga beteende i ett inlägg på sitt Facebook-konto.

På bilden har kvinnan förevigat konversationen mellan henne och exet där han uppmanas att betala sin veckoavgift. Allt som allt, enligt vad Andrea förklarar, var han bara skyldig henne 500 pesos, cirka 25 euro, som han inte visade några tecken på att ge henne. Därför uppmanade hon honom att betala, men han svarade att hon var tvungen att vänta några dagar och att han inom en snar framtid skulle ge henne dem.

Ay no amigos usen condon porfaa😂😂porque ay gente que se le hace mucho 500 pesos de manutención por semana pero si tiene para traer celular nuevo y andar de fiesta 😂😂😂😂😂no lo etiqueto porque me bloqueo🤭😂

Pubblicato da Andrea Hernández su Domenica 27 novembre 2022

Detta gjorde den här mamman vansinnig, så pass mycket att hon sa åt sin ex-partner att låna dem, för att hon behövde dem. Inte nöjd med detta bestämde hon sig för att dela det med sina vänner på sociala medier. Många har sagt att de ställer sig på hennes sida, försöker stötta henne i den här frågan och vill att hennes barns pappa ska ta mer ansvar.

Historier som denna får oss alltid att fundera över och fokusera på situationer som inte är ovanliga nuförtiden. Faktum är att det ofta händer att ett par bestämmer sig för att separera för att det inte finns några känslor längre, man förstår inte varandra och delar inte längre något, men barnen förblir bådas och något var och en måste ta ansvar för. Detta inte bara för att det ska vara rättvist mellan de två föräldrarna, utan också och framför allt för att undvika att konsekvenserna av slutet på ett förhållande faller på barnen.

Vad tycker du om saken?

Advertisement