Hon flyger till en annan stat för att lära känna sin "virtuella kärlek", men får nobben eftersom hon använde för många filter på sina foton

av sofia

20 December 2022

Hon flyger till en annan stat för att lära känna sin "virtuella kärlek", men får nobben eftersom hon använde för många filter på sina foton
Advertisement

Teknik och sociala medier har förvisso underlättat mänskliga relationer ur en viss synvinkel, men de har också påverkat andra aspekter av relationen mellan två personer. Det är obestridligt att det numera krävs väldigt lite för att "ljuga" på nätet, utan att behöva anstränga sig allt för mycket: tänk bara på alla de filter som vem som helst kan använda på sina bilder. Ofta är det förbättringar som påverkar en persons utseende så pass mycket att de ibland till och med är oigenkännliga. Detta är vad som hände med huvudpersonen i den här historien, som avvisades av sin virtuella pojkvän när de två träffades personligen.

Advertisement
TikTok/ ninoska_lamaestra1

TikTok/ ninoska_lamaestra1

Ninoska Rodríguez är en kvinna som publicerar olika typer av innehåll på nätet, på sin TikTok-kanal, och som har delat sin jobbiga upplevelse med en "långdistanskärlek". Efter något som föddes som en virtuell kärlek, beslutade både hon och killen hon chattade med att träffas och ta relationen till en annan nivå. Synd bara att mannen ändrade uppfattning precis i det ögonblicket då de träffades. Orsaken till detta? Han hade äntligen sett den riktiga versionen av kvinnan han pratat med under de senaste månaderna och utbytt bilder med. Dessa bilder, visade visserligen inte en annan kvinna, men var väldigt redigerade och förskönade med filter som förändrade Ninoskas ansikte avsevärt.

Ninoska medger att hon kan ha överdrivit lite med filtren, men anklagar mannen för att inte ha ansträngt sig tillräckligt mycket för att lära känna henne. Så, efter att ha rest från en stat till en annan i Usa, var Ninoska tvungen att åka hem.

Advertisement
TikTok/ ninoska_lamaestra1

TikTok/ ninoska_lamaestra1

Mannen hade betalat för hennes flygbiljett från Massachusetts (USA) till Washington DC bara för att träffa henne, men det gick inte bra. Videon där hon berättar om killens reaktion har visats 5,6 miljoner gånger och användarnas kommentarer har varit av de mest varierande slag: några av dem har tröstat Ninoska, skrivit uppmuntande ord, medan andra helt enkelt har avrådit henne från att låtsas vara "någon annan" nästa gång hon träffar någon på nätet.

"Han betalade åtminstone för resan, det är det viktiga", skrev en användare, medan en annan tillade: "Han kände sig lurad, därför måste du vara ärlig från början." De har inte helt fel.

Advertisement