En kille åker för att hälsa på sin flickvän, men blir rånad på vägen

av sofia

22 Juni 2023

En kille åker för att hälsa på sin flickvän, men blir rånad på vägen
Advertisement

När vi kliver upp på morgonen kan vi aldrig veta säkert vad som kommer att hända. Naturligtvis kommer de vanliga händelserna som präglar vår dagliga rutin att inträffa: man klär på sig, går till jobbet och så vidare. Ibland inträffar dock en händelse som kan vända upp och ner på vår dag, ibland till och med allt det vi tror på.

Det var precis vad som hände med huvudpersonen i den här historien som hade för avsikt att tillbringa en lugn dag i sällskap med sin flickvän. Problemet, ett stort problem, uppstod när han var på väg hem till henne... låt oss kika på vad som hände.

via Twitter

Advertisement

Adrián Quintanilla, en ung mexikansk kille, skulle besöka sin flickvän i Ciudad Neza. Det var tänkt att vara en vanlig dejt där han skulle gå hem till henne där de skulle spendera lite tid tillsammans.

Den unge mannen bodde ganska långt från sin bättre hälfts hem och hade därför åkt hemifrån i god tid med vetskapen om att han var tvungen att resa flera kilometer. Men han var ganska lugn och säger han att han alltid har tyckt att tanken på att ha en flickvän som bodde på en "lite vild" plats där det inte bara finns goda människor, var fascinerande. Han fascinerades av äventyrets spänning. Han kunde dock inte ha vetat att han snart skulle få exakt det han hade bett om.

När han väl hade vågat sig in på det nya området, visste han inte alls vart han skulle ta vägen och det slutade med att han somnade halvvägs i sin skåpbil. När han vaknade mötte han en person från platsen som hade kommit fram och räckt ut en hjälpande hand till honom. Mer eller mindre.

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Mannen som hade närmat sig honom hade faktiskt först gett honom all nödvändig information för att ta sig till sin destination, men hade sedan bett honom om några mynt i utbyte. Det verkade som en vänlig förfrågan men situationen urartade snabbt: "Titta jag vet att du inte är härifrån, man kan se det en mil bort och jag kan inte fatta att du har glömt din plånbok och att du inte har något av värde med dig", sa den främmande mannen. Som om det inte vore nog lyfte han sin skjorta för att visa pojken en kniv väl instoppad i bältet. Den unge mannen hade därför, efter att ha nått den punkten, klokt nog föredragit att ge honom sin telefon och sina pengar..

Fortfarande chockad och rädd hade han äntligen nått sin flickvän och berättade för henne om den hemska upplevelsen han just hade upplevt. Men vid det här laget var allt över och kärleksparet hade bestämt sig för att njuta av sin dag tillsammans. Sedan knackade någon på dörren och tjejen bad Adrián att gå och öppna dörren: hon var säker på att det var hennes pappa som hade kommit hem.

Killen öppnade dörren och befann sig framför just den man som hade rånat honom några timmar tidigare: pappan till hans flickvän! De två tittade på varandra länge... förskräckta och mycket förvånade... till slut hade Adrián sprungit till sin flickväns rum och kort efter bestämt sig för att ta sig därifrån. Precis när han lämnade det huset hade han hört mannen prata med sin dotter och säga: "Din kompis verkar ha glömt sin telefon, snälla ge tillbaka den till honom".

Den unge mannen återvände aldrig till det huset igen och hans flickvän blev hans ex: förmodligen hade hans önskan om äventyr avtagit lite...

Advertisement