De bjuder henne på ett bröllop där barn inte är tillåtna så hon vägrar gå dit

av sofia

23 Maj 2023

De bjuder henne på ett bröllop där barn inte är tillåtna så hon vägrar gå dit
Advertisement

Att bjuda barn till ett event som ett bröllop är ett val som beror på makarna, typen av fest och gästernas behov. Det finns för- och nackdelar med båda. Att bjuda in barn kan göra festen mer glad, färgstark och rolig, men också mer utmanande för arrangörerna och föräldrarna. Att inte bjuda in barn kan bidra till större lugn, elegans och intimitet, men också skapa problem för dem med små barn.

För att lösa dilemmat kan man hitta kompromisser, men det viktiga är att tydligt kommunicera dina avsikter i inbjudan och respektera allas behov.

via Milenio

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Nyligen uppstod en het debatt på sociala medier om barns deltagande vid bröllop, efter att en inbjudan lades upp på webben på grund av svaret från en kvinna som bestämde sig för att inte delta vid evenemanget eftersom det på hennes inbjudan var tydligt skrivet "inga barn".

Kvinnan, som har barn, delade sin historia på Twitter, där hon säger att hon inte tänker tacka ja till inbjudan eftersom hon inte vill lämna sina barn utanför evenemangen hon går på, så hon svarade sin vän på ett vänligt sätt , tackade honom för inbjudan och önskade honom lycka till med följande ord: "Tack, min vän, men jag kommer inte att kunna närvara. Inbjudan säger inga barn och om mina barn inte är välkomna är jag inte heller det. Jag önskar er allt gott och grattis till ert bröllop"

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Hennes svar spred sig på sociala medier och gav upphov till diskussion. "Jag har en 5-åring, jag skulle svara detsamma. Jag tycker också att det är trevligt för barn att se att människor älskar varandra och firar detta med en fest", kommenterade en mamma. Andra var istället överens med brudparet: "Det är deras bröllop, deras regler. Det kommer att finnas mer utrymme för dem som vill dela det ögonblicket med dem. Varje plats och varje event är skapat för olika typer av publik och för olika åldrar, bröllop är inte för barn”, skrev en tjej.

Vad tycker du om det här? Är det rätt att inte bjuda barn på bröllop eller är de en viktig del av den här typen av evenemang?

Advertisement