"Du är världens bästa fröken" En kvinna förvandlar sina elevers teckningar till bordsdekorationer till sitt bröllop

av sofia

10 Oktober 2022

"Du är världens bästa fröken" En kvinna förvandlar sina elevers teckningar till bordsdekorationer till sitt bröllop
Advertisement

När du väljer ett yrke som innebär direktkontakt med barn vet du att det kommer att finnas dagar då du blir mållös för en gest eller för något de har sagt. Barns fantasi och kreativitet har faktiskt inga gränser men trots att vi vuxna vet detta, slutar vi aldrig bli förvånade när något speciellt händer.

Lärare som arbetar med barn och som tillbringar många timmar om dagen med dem vet detta mycket väl, och huvudpersonen i den här historien är en grundskollärare. Kvinnan bestämde sig för att visa upp den underbara present som hennes elever hade  förberett inför hennes bröllop. Låt oss tillsammans ta reda på vad de gjorde för sin fröken.

via Linn-Mar Community Schools/Facebook

Advertisement

Brandi Hamdorf är en ung grundskollärare som blev känd för hur hon involverade sina elever i sitt bröllop. Eftersom hon var mycket entusiastisk över den speciella dagen hon snart skulle få uppleva, ville hon dela glädjen med sina andraklassare. Barnen hakade på direkt och började skapa små och stora teckningar i bröllopstema med ord och fraser som gick rakt in i hjärtat kvinnan. "Du är den bästa läraren i världen" - lyder en lapp och sedan: "Vi älskar dig fröken, ni är ett vackert par".

Trots alla dessa underbara ord kunde hon självklart inte bjuda alla sina elever till bröllopet, men hon hittade ändå ett sätt för att kunna involvera dem och få dem att vara med även om de inte var fysiskt närvarande. Brandis idé var verkligen både söt och rörande. Läraren samlade ihop alla teckningar som barnen hade gett henne och förvandlade dem till bordsdekorationer. Genom att göra det skulle varje bord för gästerna på hennes bröllop särskiljas med hjälp av en av dessa gåvor.

Advertisement

"Det blev väldigt lyckat - berättar kvinnan - Några av mina gäster pratade om var de satt genom att hänvisa till de teckningar och saker som fanns på bordet, utan att ta hänsyn till bordets nummer". En kärleksfull gest med vilken Brandi ville återgälda de små elevernas kärlek och omtanke och lät dem därför ta del av hennes lycka även om de inte var där med henne.

Eftersom denna berättelse var så vacker och kändes så äkta har skolan där kvinnan arbetar, Wilkins Elementary School, beslutat att dela bröllopsbilderna på sociala medier. På bilderna kan man se alla barnens teckningar och brev, uppställda på de olika borden, läraren iklädd bröllopsklänning medan hon kramar om sin man, och sedan ser man henne igen i klassrummet medan hon undervisar, omgiven av sina små elever.

En mycket rörande scen och berättelse som påminde oss om hur vackert det här yrket är och hur många starka känslor barn kan förmedla varje dag. Håller du med?

Advertisement