Ett barn tar alltid hennes dotters lunch så den här mamman bestämmer sig för att hämnas, men går över gränsen

av sofia

25 December 2023

Ett barn tar alltid hennes dotters lunch så den här mamman bestämmer sig för att hämnas, men går över gränsen
Advertisement

Att gå i skolan innebär att studera, träna ditt sinne och komma på vad du vill bli i livet. Man slutar aldrig lära sig nya saker och skolmiljön är i allmänhet en bildande upplevelse, inte bara kulturellt utan också på ett socialt plan.

Vissa relationer – särskilt bland mycket unga – är dock inte alls hälsosamma, det vill säga när man tvingas ta itu med en mobbare och en osund relation etableras mellan förtryckare och offret. Så när en mamma upptäckte att någon i hennes dotters klass stal flickans lunch tvekade hon inte med att ingripa.

Advertisement

Mammans hämnd

Mammans hämnd

gpointstudio/Freepik

Mamman berättade om den jobbiga historien på ett nätforum och frågade om hon hade gått för "långt" med sin hämnd. Hon hade märkt att hennes dotter i flera dagar hade kommit hem och klagat på att hon inte hittade sin lunch i ryggsäcken. Kvinnan var säker på att hon förberedde mat åt sin dotter och lade den i hennes skolväska, så det kunde bara finnas en förklaring och det var att någon från hennes klass stal hennes mat.

Mamman hade pratat om detta med både lärarna och rektorn. Som svar fick hon höra att hennes dotter borde ha haft bättre koll på sina tillhörigheter. Detta svar hade fått kvinnan att bli fullkomligt vansinnig och hon hade därefter bestämt sig för att agera på eget initiativ för att skipa "rättvisa".

Så hon hade utarbetat en lite ovanlig metod för att avslöja vem som var ansvarig för stölden och hade börjat lägga laxermedel i sin dotters mat. Hon uppmanade dottern att hålla ett öga på sina klasskamrater för att se vem som skulle börja be om att få gå på toaletten ofta. Hennes strategi visade sig genast vara mycket effektiv.

Advertisement

Människor på webbens reaktion

Människor på webbens reaktion

Freepik

En pojke i hennes klass hade faktiskt börjat klaga på magsmärtor och ofta bett om att få gå på toaletten, detta hade hänt flera dagar i rad, vilket inte lämnat några tvivel om vem som var ansvarig för allt detta.

Men till slut hade det som mamman gjort kommit fram och mobbarens upprörda mamma tog sig genast till skolan. Nu riskerar den lilla flickan att bli avstängd från skolan och hennes mamma skulle kunna bli anmäld för sina handlingar.

Så kvinnan bad om åsikter från användarna som var snabba med att ge sitt svar: "Du kunde säga till skolan att laxermedel fanns i din dotters lunch eftersom hon har problem med förstoppning", föreslog en användare, "Även om du hade dina skäl var det du gjorde fel. Det är inte korrekt att 'förgifta' ett barn", påpekade en annan, "Du riskerar att bli anmäld för det du gjorde. Om jag var som du skulle jag inte erkänna att jag hade använt laxermedel och skulle hellre fråga den familjen varför deras barn var tvungen att ta din dotters mat", skrev ännu en. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement