"Jag vill inte ha din son på vårt bröllop": bruden ber sin pojkvän att inte ta med sig sitt barn

av sofia

07 Maj 2022

"Jag vill inte ha din son på vårt bröllop": bruden ber sin pojkvän att inte ta med sig sitt barn
Advertisement

Många par, särskilt på senare tid, när de planerar sitt bröllop, väljer att utesluta barn från gästlistan. Kanske för att kunna hålla mer ordning, eller kanske för att minska antalet gäster för att man inte har någon stor budget tillgänglig, oavsett anledning, om makarna väljer denna lösning, kan man inte säga emot. Saker och ting förändras dock och denna regel kan inte vara 100 % giltigt om de framtida makarna gifter sig för andra gången eller har ett långt tidigare förhållande bakom sig eftersom detta skulle kunna innebära att en av de två redan har barn.

Hur beter man sig i det här fallet? Om barnen inte får vara med på ceremonin och bröllopsmottagningen, vad gör vi då med barnen? Man skulle kunna säga: "Inga problem, för de barnen gör man ett undantag". Synd bara att det inte var riktigt så för huvudpersonen i den här historien. Låt oss kika på vad som hände tillsammans.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

I ett inlägg som publicerades på Reddit bad den här kvinnan folk om råd angående det hon hade begärt från sig framtida make inför deras bröllopsdag. "Jag och min pojkvän ska gifta oss om ungefär ett år. - skriver författaren - Vi har alltid kommit överens om allt när det gäller planeringen, men problemen vilar alltid runt hörnet. När jag sa till honom att jag inte ville ha barn varken på ceremonin eller på mottagningen var det något som förändrades. Jag förklarade för honom att jag inte vill höra dem skrika, gråta eller se dem springa fram och tillbaka den dagen och jag vill att allt ska vara perfekt, men jag hade inte tänkt på hans son."
 
En kanske till och med legitim begäran. En kvinna som förbereder sig för en av de viktigaste dagarna i sitt liv, har rätt att framföra sina önskemål och förfrågningar, synd bara att den blivande maken, som hon själv skriver, redan hade en 11-årig son. Det stämmer, och han skulle aldrig ha uteslutit honom från ett sådant speciellt tillfälle.
 
 
 
 

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

"Han sa till mig att han aldrig skulle ha utesltuit sin son och sitt syskonbarn på 4 år. - fortsatte kvinnan - Men jag insisterade. Jag ville ha en elegant ceremoni, inte en grillfest. Och då är jag säker på, precis som jag sa till honom, att sonen kommer att göra allt för att locka till sig hans uppmärksamhet och distrahera honom från mig. Han lugnade mig genom att tala om att han hela tiden kommer att försöka ge mig prioritet, men det är ett löfte som han inte kommer att kunna hålla. Jag känner honom och framförallt hans son ".

Det säger sig självt att de flesta av användarna som svarade på inlägget tog ställning mot den blivande bruden. För det flesta var en sådan begäran från hennes sida oacceptabel.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Du pratar inte om vänners eller bekantas barn, du pratar om hans son. Hur kan du be honom att utesluta honom?" - och sedan - "Jag hoppas att din pojkvän ändrar sig. Jag mår dåligt bara vid själva tanken på att det barnet ska få en styvmamma som tar honom ifrån sin pappa." - sedan lade en annan användare till - "När min pappa gifte om sig var min syster och jag inte bjudna och jag kan försäkra dig om att det gör väldigt ont".

Kort sagt verkade brudens beteende och begäran vara oacceptabla. Om vi ​​stannar upp och tänker på det ett ögonblick så kan du faktiskt inte, när du inleder ett förhållande med en man som redan har barn, förvänta dig att han ska åsidosätta dem för dig. Ett barn behöver en pappa eller en mamma, i ännu högre grad när föräldrarna är separerade. Anledning till att du kanske bör tänka till en extra gång innan du tror att de kan bli ett "hot" och försöker utesluta dem från viktiga händelser.

Advertisement