Han köper en förpackning broccoli på en mataffär och hittar en orm inuti

av sofia

11 Juli 2023

Han köper en förpackning broccoli på en mataffär och hittar en orm inuti
Advertisement

Matinköp är en av de dagliga eller veckovisa handlingar som var och en av oss gör och som för vissa också är en stunds avkoppling efter en intensiv och hektisk arbetsdag. När vi går till mataffären väljer vi de produkter vi gillar mest och tar med dem hem för att kunna laga middagar och luncher ensamma eller i sällskap. Men vad händer om du när du kommer hem hittar något oväntat i en av förpackningarna?

Detta är vad som hände med huvudpersonen i den här historien, som för ett ögonblick fick panik för att han inte visste vad han skulle göra och hur han skulle hantera saken. Men låt oss förklara närmare.

via Walesonline

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Det händer nog alla minst en gång i veckan att gå till en mataffär och köpa allt det man behöver för att möta vardagen. Det gjorde i alla fall Neville Linton, 63 år gammal, från Stourbridge i West Midlands i Storbritannien. Som alltid gick mannen till sin vanliga mataffär Aldi och köpte det han inte hade hemma, inklusive ett paket färsk broccoli.

Väl tillbaka i hemmet fixade han allt och öppnade grönsakerna för att tvätta och koka dem. Synd bara att han hittade en inte alltför trevlig överraskning i förpackningen. Mannen sa att han blev mållös inför detta fynd och fruktade det värsta under några ögonblick. I broccolin fanns en liten orm som låg ihopkrupen och  bara väntade på att någon skulle släppa ut den från förpackningen.

"Jag är inte van vid ormar - erkände mannen - och jag märkte ingenting förrän jag kom hem och öppnade förpackningen. Det var läskigt och det var tur att jag inte lämnade paketet öppet i köket, den skulle ha kunnat krypa ut och slingra omkring ostört i huset”.

Advertisement

A man found a snake in his supermarket broccoli!! 🐍😱 https://bit.ly/3NWX8Dd

Pubblicato da WalesOnline su Domenica 2 luglio 2023

När han väl återhämtat sig från skräcken och med hjälp av sin syster Ann-Marie Tenkanemin lade de tillbaka djuret och broccolin i en påse och tog tillbaka allt till mataffären. Butiksarbetarna var minst lika chockade och gjorde omedelbart allt de kunde för att rädda ormen som inom en kort tid fördes till Dudleys Zoo. Förutom rädslan vid åsynen av reptilen konstaterade de att den var helt ofarlig och inte kunde ha orsakat någon form av problem.

Neville erbjöds genast kompensation för besväret men han hävdade att det inte räckte, att skräcken hade varit enorm och att ifall ormen skulle ha kommit ut ur påsen skulle hans äldre mamma och hans funktionshindrade son ha hamnat i en farlig situation.

Har du någonsin hittat ett så ovanligt och potentiellt farligt djur i en matförpackning? Och hur skulle du ha reagerat ifall du hade varit i den situationen?

Advertisement