Hur många hundar ser du? Svaret skulle kunna avslöja din mentala ålder

av sofia

25 Juli 2023

Hur många hundar ser du? Svaret skulle kunna avslöja din mentala ålder
Advertisement

Vår ålder är inte bara en siffra vi tilldelas baserat på våra levnadsår, utan snarare vad vi känner inom oss och detta begrepp kallas för individuell "mental ålder" och är en spännande aspekt av mänsklig psykologi. Var och en av oss har en inre dimension som avsevärt kan skilja sig från vår kronologiska ålder. Denna fascinerande idé har utforskats på djupet av Alfred Binet, en uppskattad fransk psykolog, som har ägnat sig åt att utveckla en serie tester för att bättre undersöka och förstå denna komplexa dynamik.

Det är just därför vi idag vill föreslå att du deltar i ett av dessa tester, en möjlighet att utforska och avslöja var ditt sinne står i förhållande till din faktiska ålder. Titta noga på bilden nedan och räkna hur många hundar du ser. Innan du svarar, titta noga på bilden eftersom ditt svar kan avslöja mycket om din mentala ålder, som ofta förvånansvärt nog är annorlunda än din kronologiska ålder. Är du redo? Nedan listar vi de olika svaren och motsvarande åldrar.

via Namastest

Advertisement

Om du ser 4 hundar: Du är mellan 20 och 25 år i psykisk ålder. Ditt sinne är ungt, fräscht och du har en personlighet som är uppmärksam på estetik och konst. Du älskar enkelhet och föredrar att bli lämnad ensam.

Om du har lyckats urskilja 5 hundar: Om det var 5 hundar är din mentala ålder någonstans runt 25-30. Utmärkande kännetecken är transparens, tydlighet och uppriktighet, både inom den personliga och professionella sfären.

Är inget av dessa ditt svar? Oroa dig inte eftersom alternativen definitivt inte slutar här.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Om du har sett 6 hundar på bilden: Om du har lyckats urskilja 6 hundar på bilden, placerar du dig mentalt mellan 30 och 40 år. Du är i full mognadsfas och är en pålitlig, omtänksam samt försiktig människa som inte söker efter uppmärksamhet till varje pris samt undviker situationer som är för riskabla.

Om du hittade 7 hundar: Detta representerar en naiv person, med en mental ålder mellan 10 och 20 år. Du är öppen, vänlig, jordnära och älskar sällskap. Du är evigt ung!

Hur många hundar såg du på bilden? Speglar resultatet din ålder eller blev du förvånad?

Advertisement