En pappa rakar av sin dotters hår som straff efter det att hon retat en klasskompis med cancer

av sofia

10 Juli 2023

En pappa rakar av sin dotters hår som straff efter det att hon retat en klasskompis med cancer
Advertisement

När det kommer till mobbning är det något som händer hela tiden: i skolor, på arbetsplatsen, på nätet, och det är aldrig acceptabelt i vilken form det än kommer och är väldigt utbrett framförallt när det gäller tonåringar.

Vilka åtgärder skulle du som förälder vidta för att säkerställa att ditt barn inte utsätts för mobbning? Och om du fick reda på att ditt barn är en mobbare, hur skulle du hantera situationen? Mobbning är aldrig försvarbart, men den här pappan undrade om han gick för långt när hans dotter mobbade en annan flicka med cancer. Det här är vad som hände.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag och min exfru har en 16-årig dotter och jag har full vårdnad om henne. Jag säger detta för att det jag gjorde och det jag kommer att rapportera här gjorde jag utan att rådfråga mitt ex", förklarade pappan. "Nyligen var min dotter inblandad i ett problem i skolan: hon mobbad en elev som hade tappat håret på grund av en cancerbehandling. Hon slet till och med av hennes peruk. Tydligen har det funnits rivalitet mellan dem ett tag nu eftersom min dotter har dejtat killen som den andra tjejen dejtade", fortsatte pappan att berätta.

Dottern ogillade flickan för att hon hade berättat för henne att hennes nuvarande ex-pojkvän var med henne bara för att hon var snygg, men att han faktiskt inte hade några riktiga känslor för henne.

"Jag tycker inte att det här är en ursäkt för min dotters beteende alls. Jag uppfostrade inte min dotter för att behandla människor som hon hade gjort och jag var äcklad av hennes beteende", kommenterade pappan.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Den unga kvinnan verkade inte alls ångra vad hon hade gjort och hävdade att flickan i fråga förtjänade det.

När pappan hörde dessa ord valde han ett mycket strängt straff: "Jag gav min dotter två alternativ som straff: jag skulle ha beslagtagit alla hennes elektroniska apparater, inklusive hennes mobiltelefon eller så skulle hon ha fått gå till frisören och fått huvudet rakat. Hon valde det senare alternativet", avslutade mannen och undrade och undrade om han hade överdrivit med att straffa sin dotter.

Användarna ställde sig på tonåringens sida, eftersom det enligt många inte var mobbning mot en sjuk tjej, utan en "reaktion" på en ex-flickväns svartsjuka. Även om gesten fortfarande inte var okej, kunde pappan ha krävt att hans dotter skulle anmäla sig som volontär på en onkologisk avdelning för att öka hennes förståelse för problemet istället för att vara så sträng mot henne. Vad tycker du om det här?

Advertisement