En mamma är döende, men hennes barn lyckas ge henne den gåvan hon önskade allra mest

av sofia

09 Juni 2023

En mamma är döende, men hennes barn lyckas ge henne den gåvan hon önskade allra mest
Advertisement

Att se sina barn slutföra sina studier är ett viktigt ögonblick för många föräldrar och en mamma från Oklahoma i USA brydde sig så mycket om att närvara vid sin yngsta sons examensceremoni att hon bad om det som sin sista önskan från en sjukhussäng.

Caleb Woodrum var nära att avsluta sitt sista år på gymnasiet när hans mammas tillstånd hade förvärrats. Stacie Scyrkels led av hjärtsvikt, och samtidigt som hon hoppades på att kunna närvara vid sonens examen, insåg familjen allt eftersom dagarna gick att chanserna blev mindre och mindre.

via Goodmorningamerica

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Tillsammans med Blanchard High Schools rektor Greg Jackson, funderade Caleb sedan ut ett sätt för sin mamma att närvara vid hans examen. I sex år tog den 18-årige unge mannen hand om sin mamma och följde till och med med henne på hennes läkarbesök. När hennes hälsa försämrades ville personalen på Integris Health Southwest Medical Center i Oklahoma City hjälpa till.

"Sjukhuset ringde mig och sa:" Lyssna, det ser dåligt ut för din svärmor och det enda hon vill är att se sin yngste son ta examen. Så jag sa till dem: "Vad kan jag göra? Vi gör det", berättar Cara Harris, Calebs svägerska.

Sjukhusteamet och familjen förberedde en fest. Christina Hopkins, en sjukhussköterska, och Kati Crouch, en andningsterapeut, var båda involverade i Stacies vårdteam och det var de som planerade överraskningen. På bara 24 timmar tog Caleb examen. En dag senare hade han hatt och dräkt redo för ceremonin. Sjukhuspersonalen kontaktade Blanchard High School, och skolans rektor ville omedelbart delta i projektet.

Advertisement
GoFundMe

GoFundMe

Ceremonin var rörande för alla närvarande. Filmer från den speciella dagen visar familj, vänner och sjukhuspersonal som hejar på en leende Caleb. Iförd hatt och brun kappa håller han försiktigt sin mammas hand medan Jackson ger honom sitt diplom.

Tårarna rinner och tonåringen kramar sin mamma efter att ha uppfyllt hennes sista dröm. Det är rörande att se och kärleken mellan mamman och hennes barn är enorm. Stacie avled fridfullt nästa dag, på sin 57-årsdag.

Advertisement