Hon väljer ett naturligt utseende istället för överdrivet smink: "Människor tycker att jag är ännu snyggare så här"

av sofia

14 April 2023

Hon väljer ett naturligt utseende istället för överdrivet smink: "Människor tycker att jag är ännu snyggare så här"
Advertisement

Vår tids skönhetsnormer kräver mycket och ibland bestämmer sig vissa människor för att framhäva vissa detaljer på ett lite extremt sätt. Men vad får en person att vilja ändra sitt utseende? Och vilka är konsekvenserna av en radikal förvandling?

Det här är några av frågorna som Millie Hazelgrave förmodligen ställde sig själv, en ung kvinna med en passion för kroppsvård och skönhet som har bestämt sig för att överge tungt smink och lösögonfransar för att visa hur hon ser ut naturligt. Millie, 21 år gammal, från West Yorkshire i Storbritannien, har blivit känd på webben tack vare sin mycket markerade och kanske lite överdrivna makeup.

via The Sun

Advertisement

Not the type you’d come across twice💋

Pubblicato da Millie Hazelgrave su Giovedì 13 ottobre 2022

Den unga kvinnan har fått tusentals fans för sin skönhet och sitt extravaganta utseende. Nyligen bestämde hon sig dock för att sluta använda kraftiga sminkningar ett tag för att visa och acceptera sin naturliga look. I hennes inlägg ser man henne med ett mycket enklare utseende, med bara en aning rouge på kindbenen och sina naturliga fransar som visar hennes underbara ljusa ögon, som tidigare gömts bakom lösögonfransar.

Tillsammans med klippet sa hon: "När en tjej säger att hon aldrig skulle kunna bära så mycket smink. Hjärtat, jag strålar av skönhet även utan." Inlägget spred sig på sociala medier på nolltid och fick över 98 000 visningar och mängder av kommentarer från användare av sociala medier som alla är överens om att Millie är underbart vacker naturligt. Millies överskrift på inlägget var: "Jag är underbar."

Advertisement

👄✨👄✨

Pubblicato da Millie Hazelgrave su Sabato 16 novembre 2019

Hennes beslut att visa sig naturlig har väckt många blandade reaktioner bland hennes fans. "Dina ögon är bokstavligen helt fantastiska, göm dem inte bakom långa fransar!" kommenterade en kille. "Du ser så mycket bättre ut utan smink!" skrev ett fan. Vissa uppskattade henne för hennes uppriktighet och mod, andra kritiserade henne för hennes falskhet och fåfänga.

Millie lät inte de negativa kommentarerna påverka henne och fortsatte att dela med sig av sitt liv på nätet och växlade mellan olika utseenden beroende på hennes humör och hennes önskan att experimentera. Hon insåg att skönhet inte beror på smink eller mode, utan på självförtroende och att vara trogen sig själv.

Advertisement