De blir vänner tack vare ett felaktigt telefonnummer: "Vi har känt varandra i 20 år nu"

av sofia

28 Juni 2023

De blir vänner tack vare ett felaktigt telefonnummer: "Vi har känt varandra i 20 år nu"
Advertisement

Att slå fel nummer kan leda till besvärliga situationer, men det kan också leda till något vackert som en ny och varaktig vänskap. Till exempel träffades en kvinna från Florida och en man från Rhode Island - USA - av misstag när hon slog fel nummer och ringde honom av misstag.

De två har hållit kontakten i alla dessa år och är fortfarande vänner än i dag. För ungefär tjugo år sedan ville Gladys Hankerson från Delray Beach, Florida, ringa sin syster i Maryland, men knappade in fel telefonnummer och hörde en främling svara i andra änden av luren.

via Nbcnews

Advertisement
Pxhere - Not the Actual Photo

Pxhere - Not the Actual Photo

"Till en början sa hon: "Åh, förlåt!" och hon var mycket snäll, artig och söt när hon sa: "Jag är så ledsen, kära du!" och sedan lade hon omedelbart på", säger Mike Moffitt, 47 år gammal, från Rhode Island, som fick samtalet från en plats 2 000 km bort.

Gladys, som är 81, fortsatte att ringa Mike flera gånger, för istället för sin systers riktnummer 410 slog hon alltid 401. "Hon ringde ofta mig av misstag. Jag stoppade henne till slut från att lägga på luren så snabbt och frågade vem hon var och var hon ringde ifrån. Jag sa, 'Hej, om du ändå ska fortsätta ringa, låt oss prata',” fortsatte Mike.

Mike arbetade på ett callcenter vid den tiden och sa att han inte kände sig så besvärad av hennes samtal, särskilt eftersom det att prata med Gladys var som en frisk fläkt jämfört med hans vanliga samtal. De var trevliga för dem båda, eftersom de båda höll på att bearbeta sorgen över att ha förlorat en familjemedlem. Gladys var skild och hade precis förlorat sin son när hon började prata med Mike. "Jag var deprimerad vid den tiden, och Mike förstod min ensamhet och allt...det fick mig på bättre humör," sa hon. Mike hade förlorat sina morföräldrar ungefär samtidigt och Gladys fyllde det tomrummet för honom.

Advertisement

My story of a wrong number.... Gladys...she continually called the wrong number 20 years ago (my number with a...

Pubblicato da Mike Moffitt su Mercoledì 24 novembre 2021

Mike ville, efter flera år av telefonsamtal, överraska sin kära vän så han organiserade en resa till Florida med sin familj och dök upp utanför hennes ytterdörr. Det var en oförglömlig stund för dem båda.

Gladys utbrast glatt vilken tur hon hade haft som fick det besöket. Mike publicerade ett foto tillsammans med Gladys på sin Facebook-profil och berättade den märkliga historien om vänskapen som förenade honom med den kvinnan.

Berättelsen om Mike och Gladys visar oss hur livet ibland kan vara oförutsägbart, hur man till och med kan finna en varaktig och stark vänskap från ett enkelt telefonsamtal.

Advertisement