Hon träffar en man för en första dejt och han går därifrån efter bara 45 sekunder

av sofia

02 Mars 2023

Hon träffar en man för en första dejt och han går därifrån efter bara 45 sekunder
Advertisement

De flesta som letar efter kärlek planerar en första dejt för att lära känna någon som de tycker verkar vara intressant. Vanligtvis går man ut på en romantisk middag, men man kan också välja en frukost eller en drink för att göra allt mindre pressande och mer "smärtfritt" om man inte skulle gilla varandra. Ja, för självklart får första dejten inte alltid ett positivt resultat, det är ju trots allt en chansning och därför är det alltid bra att försöka hitta ett smidigt sätt för att gå därifrån med stil. Detta är åtminstone vad de flesta gör, men en tjej blev känd på webben för att ha blivit "dumpad" på bara några sekunder.

via Mirror

Advertisement

Rachel Wilson, en 28-årig kvinna från Florida, USA, berättar att hon gick på en första dejt med en kille som hon träffade genom en dejtingapp. Bara 45 sekunder efter att ha träffat henne i en sportbar gick den unge mannen ut "för att flytta bilen" och återvände aldrig. Några minuter senare fick Rachel ett sms från mannen som sa: "Förlåt, jag kände inte för det", åtföljt av en sorgsen smiley.

"Jag stod framför restaurangen och väntade i ungefär fem minuter innan jag fick sms:et. Jag svarade inte, raderade omedelbart hans nummer och har inte hört från honom sedan dess", berättar Rachel. 28-åringen var dock förbryllad över den unge mannens plötsliga flykt, med tanke på att de två hade chattat en hel del på dejtingappen fram till bara några dagar före mötet.

Advertisement

Trots den jobbiga upplevelsen har Rachel förklarat att hon inte kommer att låta sig påverkas av den killens oförskämda beteende och inte kommer att ge upp sitt sökande efter kärlek: "Jag tror att om jag inte hade varit en självsäker person, skulle den här händelsen verkligen ha förstört mig, men som tur är är jag väldigt självsäker och medveten om vem jag är, så det kommer inte att påverka hur jag förhåller mig till mina framtida möten”, konstaterar Rachel.

Många följare har kommenterat hennes upplevelse och berömt henne för att hon tar det hela med en klackspark. Vissa skämtade till och med om saken och en användare skrev: "Jag menar, tekniskt sett flyttade han bara sin bil. Bort från dig, bort från restaurangen och närmare sitt eget hus,".

Hur skulle du ha reagerat?

Advertisement