En kvinna erkänner att hon inte tvättar händerna efter att ha varit på toa: "Jag är inte den enda"

av sofia

27 April 2023

En kvinna erkänner att hon inte tvättar händerna efter att ha varit på toa: "Jag är inte den enda"
Advertisement

Sociala medier är en plats där du kan dela dina erfarenheter och, varför inte, söka råd på nätet för att bättre förstå hur du ska hantera en del situationer i ditt vardagliga liv. Faktum är att folk ställer frågor om allt möjligt på webben och just av denna anledning har en ung influencer vid namn Sophia fått hård kritik från användare för att ha bekänt för sina följare att hon inte tvättar händerna efter att ha gått på toaletten.

I hennes inlägg på sociala medier delar hon sin åsikt om personlig hygien som har fått mer än 660 000 visningar och gett upphov till stark debatt.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Sophia medgav att det kan verka konstigt att erkänna detta offentligt, men hon ville veta om andra människor också undviker att tvätta händerna efter toalettbesök, särskilt när de är hemma. "Jag avslöjar mig själv för att det verkar konstigt för mig att bara jag gör det och jag undrar hur många andra som har samma vana som jag, men jag tvättar inte händerna efter att jag har kissat, speciellt om jag är hemma. Jag vet hur man gör för att inte bli smutsig”, säger hon i klippet.

"Om det kommer gäster slår jag på vattnet och låtsas att jag tvättar händerna och väntar lite så att de kommer att tro att jag har tvättat händerna, men det har jag inte gjort. Så i verkligheten slösar jag vatten och tid bara för leva upp till en lögn som verkligen inte spelar någon roll", förklarar hon. "Hur som helst, är det någon annan av er som gör samma sak?" frågade hon sina drygt 41 000 följare. Hennes fråga har gett upphov till stark kontrovers och delat den allmänna opinionen på mitten.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Vissa användare erkände att de hade samma vana: "Det finns många människor som du som inte gör det, men inte säger det", skrev en kille. Andra kritiserade henne: "Om jag får reda på att någon jag känner inte tvättar sina händer kommer jag aldrig mer att gå ut med den personen igen", kommenterade en tjej. Sedan fanns det några som försökte förstå orsaken till att hon låtsades: ”Varför låtsas man tvätta händerna när man skulle kunna göra det på riktigt?” undrade en användare.

Vad tycker du? Undviker du som hon att tvätta händerna varje gång du använder toaletten i ditt hem, eller föredrar du alltid att göra rent dem ordentligt av hygieniska skäl?

Advertisement