En pappa filmas medan han släpar iväg sin son som deltar vid ett upplopp

av sofia

04 Juli 2023

En pappa filmas medan han släpar iväg sin son som deltar vid ett upplopp
Advertisement

Rollen som förälder är utan tvekan en av de mest känsliga och komplexa som finns och det är till stor del dessa personer som avgör vilken typ av människa ett barn kommer att bli i vuxen ålder. Det är därför avgörande att en god uppfostran, respekt och andra grundläggande värderingar förmedlas till barn, redan från en mycket tidig ålder. Bland de mest problematiska perioderna finner vi utan tvekan tonåren: en "upprorisk" ålder där barn vill hävda sin självständighet och bryta sig fria från alla regler.

Men detta leder ibland till att de hamnar i farliga situationer utan att inse det förrän det är för sent. Precis som den här tonåringen gjorde. Låt oss kika på vad som hände.

via Mirror

Advertisement

Historien utspelade sig i Frankrike, där några interna upplopp orsakade av starka meningsskiljaktigheter mellan den parisiska polisen och dess invånare ägde rum. Protesterna urartade sedan till riktiga folkliga uppror där  gatubråk och brinnande fordon bara är några av konsekvenserna av "upproret".

I vilket fall som helst, mitt i all denna kaos, var det någon som bestämde sig för att filma en pappa som "tog saken i egna händer" för att tillrättavisa sin tonårsson, som förmodligen också var inblandad i protesterna.

Det som är mest förvånande är sättet på vilket den här pappan interagerar med den unga killen. Han "eskorterar" honom till bilen genom att bokstavligen dra honom i örat, men det är inte allt.

Advertisement

Faktum är att när de kommer fram till bilen trycker han ner den mycket unga killen i bagageutrymmet! Att han protesterar och skriker tjänar ingenting till.

Så småningom startar mannen bilen och kör iväg med sin son, bort från detta våldsamma scenario. Reaktionerna på den här videon var blandade: vissa människor berömde mannens beslutsamma agerande och beskrev hans handlingar ett tydligt exempel på "ordentlig" disciplin.

Andra blev däremot förvånade över den där rasande pappans beteende som verkade gå "lite över gränsen". Naturligtvis kan vi bara föreställa oss den oro och rädsla han kände i det ögonblicket och det är inte upp till oss att bedöma dessa handlingar. Vad tycker du, tycker du att han behandlade sin son på ett lämpligt sätt?

Advertisement