Han lämnar sin fru och sina barn för sin älskarinna, men fick en otäck överraskning

av sofia

11 Oktober 2023

Han lämnar sin fru och sina barn för sin älskarinna, men fick en otäck överraskning
Advertisement

Kärlek är en exceptionell "drivkraft" som kan flytta hav och berg. Detta gäller dock både när man kämpar för att bilda familj med uppoffringar och beslutsamhet och när man istället förstör en...

På grund av denna extraordinära känsla kan man ibland tappa förståndet och agera alldeles tokigt. Det kan hända att ditt omdöme försämras och att det slutar med att du fattar förhastade beslut. Huvudpersonen i denna berättelse bestämde sig för att följa sitt hjärta, men lade samtidigt några grundläggande moraliska principer åt sidan.

Advertisement

Flykten från familjen

Flykten från familjen

Freepik

Adrian Estrada, 32 år gammal, levde ett lyckligt och vanligt liv som många andra människor. I Colombia, i staden Santa Marta, arbetade han som taxichaufför och hemma hade han en fru och fyra barn som välkomnade honom med öppna armar när han återvände hem. Under åren hade paret lyckats lägga undan en ansenlig summa pengar åt sidansom de hade tänkt bygga ett hus med på den mark de ägde.

Sedan förändrade ett möte allt, eller snarare fick allt att störta. Adrian hade träffat en kvinna vid namn Darianis på marknaden, en ung och attraktiv kvinna som han omedelbart föll för.

I 6 månader hade de två träffats i hemlighet, men inte utan att hans familj - i synnerhet hans fru - började bli misstänksam... det gifta parets förhållande hade snabbt urartat och Adrian bestämde sig till slut för att fly med alla deras besparingar.

Advertisement

En oväntad vändning

En oväntad vändning

Drazen Zigic/Freepik - Not the actual photo

Pengarna som båda hade tjänat ihop och som borde ha garanterat en framtid för deras barn var nu alla i händerna på den 32-åriga mannen som var galet förälskad i sin nya flamma. Mannen hade helt enkelt stulit alla pengar, men verkade inte bry sig, övertygad om att han kunde börja ett nytt liv med Darianis. Tänk så fel han hade.

Så fort hon fick chansen tömde kvinnan Adrians konto och flydde sedan. Det slutade med att den desperata mannen vände sig till polisen på jakt efter rättvisa...

Vi vet inte om mannen någonsin såg sina pengar igen, vad vi kan säga är åsikterna från de som fick höra denna historia: "Ett ordspråk säger: en tjuv som stjäl från en annan tjuv kommer att ha 100 år av förlåtelse!", "Det här är precis vad han förtjänar", "Karma har slagit till igen och det kunde inte vara mer rätt". Vad tycker du?

Advertisement