Livets mirakel: en funktionshindrad mamma föder ett extraordinärt barn

av sofia

10 Oktober 2023

Livets mirakel: en funktionshindrad mamma föder ett extraordinärt barn
Advertisement

Att bli mamma är, även om det anses vara en normal händelse faktiskt en riktig utmaning för en kvinna. Att bära ett barn i 9 månader innebär en rad problem som är allt annat än enkla att hantera. Naturligtvis gör all den kärlek man upplever under denna period på grund av vetskapen om det mirakel man kommer att ge liv åt att det är värt varje ansträngning.

Om det redan är ganska komplicerat i sig att vara gravid, är det ännu mer så när du lider av fysiska funktionshinder som kvinnan som är huvudperson i denna berättelse. Hennes historia är ett exempel på hur livets mirakel är något otroligt och extraordinärt som går bortom allt annat.

via Facebook

Advertisement

En beslutsam kvinna

En beslutsam kvinna

Nikki Kademaunga Zhiva/Facebook

Hennes namn är Nikki Kademaunga, en funktionshindrad kvinna född i Zimbabwe. Som socialarbetare och aktivist för att öka medvetenheten om personer med funktionsnedsättning har hon verkligen visat hur stark och beslutsam hon verkligen är. Hon ville så gärna få ett barn och trots att alla trodde att det var omöjligt och avrådde henne från att bli gravid trotsade hon alla odds.

Hennes kropp lider av vissa fysiska "hinder" då hon saknar en stor del av sina armar och hennes ben även är mindre än genomsnittet. En graviditet var därför en mycket osannolik tanke med tanke på hennes tillstånd. Men Nikki var av en annan åsikt och starkt övertygad om att ingen kunde tala om för henne vad hon fick göra och inte.

Hon blev gravid och lyckades fullfölja hela graviditeten och föda en vacker bebis. Hon visade att med viljestyrka och kärlek finns det inga gränser som kan anses vara oöverstigliga. Många människor har kommenterat hennes otroliga berättelse.

Advertisement

Människors reaktioner

We were outside today 😆

Pubblicato da Nikki Kademaunga Zhiva su Sabato 7 ottobre 2023

Människor välkomnade den extraordinära händelsen, men några undrade hur kvinnan lyckats gå igenom en graviditet trots hennes speciella förutsättningar.

De allra flesta kommentarer var dock tacksamma mot henne för hennes mod och hennes mirakulösa resa: "Gud har gjort ännu ett mirakel!", "Grattis, Gud har gett dig styrka och väglett dig", "Din bebis är underbar, grattis", "Låt oss tacka Gud för den underbara gåva han har gett oss", var några av de otaliga kommentarerna hon fick efter att ha delat nyheten på nätet.

Nikka åstadkom utan tvekan en extraordinär bedrift och hennes son föddes vid utmärkt hälsa. Detta är verkligen ett bevis på vad en mammas villkorslösa kärlek kan göra. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement