Enäggstvillingar gifter sig med två enäggstvillingar och deras döttrar får samma DNA

av sofia

25 Mars 2024

Enäggstvillingar gifter sig med två enäggstvillingar och deras döttrar får samma DNA
Advertisement

Vi är alla överens om att man i livet aldrig riktigt vet vad som skulle kunna hända. Trots alla våra ansträngningar för att hålla allt under kontroll vet vi aldrig hur framtiden kommer att se ut. I verkligheten bidrar denna "oförutsägbarhetsfaktor" till att göra våran tillvaro mer fascinerande, unik och full av överraskningar och detta är precis vad som hände de människor vi nu ska berätta om.

Det handlar om två tvillingsystrar som hittade varsin själsfrände och de hittade den i ett annat tvillingpar förstås! Låt oss se exakt vad det var som hände i deras spännande historia.

Kärlek vid första ögonkastet

Kärlek vid första ögonkastet

@ teamfittwins/Instagram

Venessa och Kerissa är enäggstvillingar och det betyder att de rent estetiskt har väldigt lika egenskaper, till och med deras kroppsbyggnad är nästan identisk på grund av att de båda har en förkärlek till fitness. Särskilt Venessa arbetade som personlig tränare och det var just här som en av hennes klienter, som hon hade kommit ganska nära, gjort en bekännelse för henne.

"Du ska veta att jag känner ett par bröder som är lika som bär, precis som du och din syster och enligt mig skulle ni passa perfekt tillsammans!". Tjejen gick, även om hon var tveksam, med på att ge sitt telefonnummer till en av tvillingbröderna genom klienten och så började hon chatta med Lucas.

De två ungdomarna kom bra överens när de pratade och strax därefter hade Lucas föreslagit en dubbeldejt. Han skulle ta med sin bror Jacob, medan Venessa skulle komma med sin syster Kerissa. I slutet av just den dejten, där folk förmodligen såg de två paren och trodde att de hade synproblem, erkände Venessa så fort hon satte sig i bilen igen, för sin syster att hon ville ringa deras mamma.

Advertisement

Ett dubbelt "ja"

Ett dubbelt "ja"

@ teamfittwins/Instagram

"Jag tänker ringa mamma för jag vet att jag kommer att gifta mig med den här mannen", sa hon till henne med övertygelse. Den unga kvinnan, 28 år gammal, var faktiskt oerhört positivt imponerad av Lucas, 32 år, för passionen som han också delade för sport och för sin utåtriktade personlighet.

Inte långt därefter började Kerissa dejta Jacob och insåg snart att hon började få känslor för honom. Venessa och Lucas, Kerissa och Jacob. Enäggstvillingar med enäggstvillingar. Situationen verkade overklig, för de två systrarna hade aldrig haft samma smak när det gällde killar tidigare och nu hade det slutat med att de hade blivit kära i två identiska personer!

Hjärtat styr man dock inte över och de respektive paren kom bättre och bättre överens ju mer tiden gick så efter en tids dejtande var Kerissa den första som officiellt förlovade sig och gick nerför altargången i en kyrka. Drygt 6 månader senare var det dags för Venessa att säga "Ja!". Det fanns bara ett sista steg kvar att ta.

Bröder, systrar, tvillingar, brudpar och... grannar!

Bröder, systrar, tvillingar, brudpar och... grannar!

@ teamfittwins/Instagram

De två paren flyttade ihop med sin vardera partner, men deras band mellan bröder och systrar var för starkt för att kunna avbrytas helt så de bestämde sig för att köpa två hus bredvid varandra. De befann sig bokstavligen bara några steg ifrån varandra.

Vad var det då som saknades för att kröna den perfekta kärlekshistorien? Ett liten bebis förstås! Kerissa var den första av de två systrarna som blev mamma och födde lilla Sophia, och mindre än ett år senare fick Venessa lille Adrian. De två små bebisarna är bästa vänner såväl som kusiner, berättar mammorna, men det finns ännu en detalj som verkligen gör denna situation väldigt speciellt och sällsynt.

Faktum är att de två bebisarna, på grund av att deras föräldrar som båda är enäggstvillingar, delar samma DNA som om de vore två biologiska syskon. Det beror på att deras föräldrar har samma DNA och därför talar vi om kvartära tvillingar som med största sannolikhet kommer att växa upp och bli identiska med varandra trots att de bara är kusiner.

Kort sagt, en magnifik historia och ett ganska sällsynt fall, allt detta på grund av utbytet av ett mobilnummer på en helt vanlig dag, för allt kan verkligen hända i livet och varje dag kan vara dagen då en avgörande vändpunkt sker!

Advertisement