Hur man kan dölja sin mage på stranden och känna sig till freds med sin kropp oavsett ålder

av sofia

05 Juli 2023

Hur man kan dölja sin mage på stranden och känna sig till freds med sin kropp oavsett ålder
Advertisement

Det är äntligen sommar och stränderna, från norr till söder, väntar på våra besök. Men många kvinnor oroar sig fortfarande för sitt utseende och i synnerhet för att dölja sin mage. Men det finns ingen anledning att stressa upp sig för detta! Det finns några enkla knep för att hantera denna press på ett bättre sätt.

Det första är att acceptera dig själv för den du är, visa upp dig utan att tänka för mycket. För många är det dock lättare sagt än gjort, så här kommer några mer "praktiska" tips, som består av några knep för att dölja eventuella överflödiga "bilringar" eller "kärlekshandtag". Du behöver inte vara någon expert för att lyckas och här är de mest effektiva lösningarna:

via Anita.com

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Låt oss börja med bikini: om du försöker dölja din mage kommer det att vara det svåraste valet, men inte omöjligt. Förutom att välja trosor med hög midja kan du dra fördel av en överdel med fransar.

Dessutom kan det vara till hjälp att bära en sarong knuten i midjan varje gång du reser dig upp.

En bra sarong kan även användas som kjol eller klänning med några knep. Oavsett ditt val av badkläder kommer någon typ av strandklänning att göra underverk för ditt självförtroende. Men här kommer några andra alternativ.

Advertisement
ANT Berezhnyi / Wikipedia

ANT Berezhnyi / Wikipedia

Om du inte känner dig bekväm i bikini den här gången finns det andra alternativ, som tankini och baddräkter. Båda är utmärkta val eftersom de täcker magen och i modellerna med elastiska band är det också möjligt att forma din figur, platta till magen och skapa en illusion av ett smalare utseende. Mörka färger är att föredra eftersom de även ger ett smalare intryck.

Tankini är populär av olika anledningar. Å ena sidan gör den ett bra jobb med att gömma lite mage, å andra sidan är den lätt att ta av jämfört med en baddräkt i ett stycke. Dessutom kan den enkelt förvandlas från en baddräkt till en aftonklänning, från stranden till baren helt enkelt genom att bära ett par linnebyxor.

Det sista rådet vi känner för att ge dig är att komma ihåg att koppla av: semestrar är gjorda för att ha kul, så sluta bry dig om att se perfekt ut, särskilt när du är på stranden. Ta istället en uppfriskande drink och njut av solen!

Advertisement