En berömd gymnast väljer en enkel och billig bröllopsklänning: "Jag spenderade bara 120 dollar"

av sofia

01 Maj 2023

En berömd gymnast väljer en enkel och billig bröllopsklänning: "Jag spenderade bara 120 dollar"
Advertisement

Att gifta sig är ett viktigt ögonblick i ett pars liv, men du behöver inte spendera en förmögenhet för att fira det. Ett enkelt och billigt bröllop kan vara lika vackert och meningsfullt som ett överdådigt och dyrt sådant, det handlar bara om att välja ut de väsentliga delarna noggrant. Man kan hitta kreativa och originella lösningar som återspeglar parets stil och personlighet, utan att ge avkall på kvalitet och smak.

Ett enkelt och billigt bröllop är ett intelligent och ansvarsfullt val som gör att du kan spara pengar och stress och njuta av din underbara dag. Detta är i alla fall OS-gymnasten Simone Biles Owens filosofi som man kan se på bilderna från hennes bröllop i domstolsbyggnaden med NFL-spelaren Jonathan Owens på Instagram.

via Glamour

Advertisement

Brudens utseende förvånade alla, särskilt eftersom Simone också avslöjade priset på sin underbara klänning. Kvinnan erkände på sociala medier att den vita fyrlagersklänningen, sandalerna med breda band, vigselringarna och buketten beställdes på Amazon till ett mycket lågt pris.

Klänningen kommer från Selfie Leslie och kostade endast 120 dollar, medan skorna kommer från Pretty Little Thing och köptes för 32 dollar. Vigselringarna köptes även på Amazon, eftersom Simone och Jonathan väntar på sina riktiga ringar för att fira det riktiga bröllopet som kommer att äga rum några veckor senare. Vid det tillfället kommer de att lyxa till det lite mer.

Advertisement

"Vi gifter oss 'igen' om ett par veckor," förklarade Simone för sina fans. "Vi var tvungna att gifta oss "lagligt" här i USA, eftersom vårt bröllop bara är symboliskt."

Simone avslöjade alla planer för sina fans angående nästa fest och erkände att hon är säker på att deras förhålland kommer att vara för evigt och att hon inte tänker leta efter en annan livspartner. Det kommer säkert att finnas något överdådigt till nästa ceremoni, men för denna gång har den unga kvinnan visat att man kan vara en fantastisk brud även utan att spendera en förmögenhet.

Advertisement