Den här tjejen överöstes av kritik på grund av den klänning hon valde för sin kompis bröllop

av sofia

22 Juli 2023

Den här tjejen överöstes av kritik på grund av den klänning hon valde för sin kompis bröllop
Advertisement

Din bröllopsdag är utan tvekan en av de mest spännande dagarna i ditt liv. Att veta att du är på väg att officiellt förenas med personen du är djupt kär i skulle få vem som helst att bli upphetsad. Men vi vet att det finns många saker att organisera – även om man väljer en ceremoni med en väldigt enkel och intim mottagning – och det är inte alltid lätt att hålla allt under kontroll. Kan man till exempel förutse hur gästerna kommer att klä sig? Absolut inte, men på grund av detta finns en oskriven klädkod som borde tillåta alla brudpar att känna sig bekymmerslösa.

Det är dock ingen självklarhet att den följs och ibland tvingas huvudpersonerna att ta itu med egocentriska gäster som vill stjäla uppmärksamheten. Detta utlöser heta debatter i många fall, vilket är exakt vad som hände i historien vi nu ska berätta.

via Tyla

Advertisement
100laurencandy/Instagram

100laurencandy/Instagram

Huvudpersonen är en ung kvinna, Lauren Candy, som har lagt upp en video på sociala medier för att dela med sig av sitt klädval. Kvinnan hade fått en inbjudan till ett bröllop visade upp den klänning hon hade tänkt bära. Ett beslut som gjorde att hon utsattes för stark kritik och många negativa kommentarer.

Lauren visar stolt upp sin ursnygga sommarklänning. Volanger, broderade blommor och ett tunt tyg gjorde den till en perfekt klänning för ett sådant tillfälle, enligt henne, men alla var inte överens. Faktum är att många användare har kritiserat valet av färg: "Vitt bör aldrig bäras på ett bröllop, bara bruden får göra det".

Många trodde felaktigen att kvinnan poserade i en vit klänning med blommor, men så var inte fallet. Nyansen som valdes var tvärtom en salviagrön prydd med många små broderier, som inte hade något att göra med brudens typiska färg. För att bevisa att hon inte hade gjort fel val, lade Lauren upp ett andra klipp där hon jämförde en vit topp med klänningen och skillnaden är skarp.

Advertisement

Som tur var fanns det också de som försvarade henne: "Folk vet inte vad de ska skriva längre, - kommenterar en person - den här klänningen är helt enkelt underbar och om någon bar den på min bröllopsdag skulle jag bli mer än glad", "Jag förstår inte vad som är vitt - skriver en annan - den är helt klart grön".

Åsikterna var helt klart blandade angående vad som är lämpligt och inte att bära vid ett liknande tillfälle.

Vad tycker du om den oskrivna regeln som säger att man absolut inte bör bära vitt på ett bröllop, om man inte är bruden?

Advertisement