De har på sig samma klänning med i helt olika storlekar och ser alldeles underbara ut båda två

sofia

30 November 2022

De har på sig samma klänning med i helt olika storlekar och ser alldeles underbara ut båda två
Advertisement

En människas relation till sin kropp är inte alltid lätt att hantera och ofta är det kvinnor som uppmärksammar detta mer och skapar problem för sig själva. Det finns till exempel smala människor som kanske inte har så mycket former och som skulle vilja vara lite mer kurviga, och de som tvärtom lägger tid och energi på att bli av med några extrakilon. Men vem säger att dessa kilon är för mycket och att de inte istället helt enkelt passar den individ som "bär" dem?

Ingen kan svara på denna fråga med säkerhet, det enda vi kan säga är att i många fall undviker de som är mer kurviga att bära vissa kläder av rädsla för att de inte ska se bra ut eller få kritik från andra. Huvudpersonerna i denna berättelse ville med sin gest bevisa motsatsen.

via @marbl_ae/Tik Tok

Advertisement
@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

En video som dök upp på Tik Tok har återigen riktat fokus mot människors utseende. Är det bättre att vara smal, går det även bra att vara mindre smal och kan man i det fallet bära vad man vill, eller är det bättre att lämna åtsittande och avslöjande kläder till de som är smalare? Många frågor som ofta får olika svar och bilderna i fråga vill på ett mycket speciellt sätt ge en synpunkt i detta avseende.

Tack vare initiativet från ett välkänt modehus poserade de två unga huvudpersonerna i videon framför kameran iklädda samma klänning. Kvinnorna har två helt olika kroppar och bär två storlekar som ligger långt ifrån varandra: en är XS och den andra XL. Ändå, som man kan se redan vid en allra första och ytlig blick, ser de båda fantastiska ut. Visst, var och en med sin kropp, men det är svårt att säga vilken av dem som är snyggare eller vems plagg som sitter bättre. De är båda underbara och bär sina klänningar med elegans och lätthet.

Advertisement
@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

Kommentarerna på inlägget, liksom visningarna, var många och alla utstrålar samma entusiasm och uppskattning för experimentet som tjejerna gjort. De många användare som såg videon var överens om att tjejerna var vackra och att båda passar väldigt bra i sina klänningar, trots de uppenbara skillnaderna.

@marbl_ae/Tik Tok

@marbl_ae/Tik Tok

Avsnittet var inte sporadisk och, som det framgår av Tik Tok-profilen i fråga, finns det många videor där de två tjejerna visar upp sig i samma klänning och visar att det inte är nödvändigt att följa någon exakt standard för att klä sig på ett visst sätt. Alla får ha på sig det de vill, vad de tycker om och den klänning de känner sig mest bekväm i.

Håller även du med om att skönhet inte bara beror på storlek?

Advertisement