"Du är 40 år gammal och borde klä dig som en människa i din ålder": en mamma kritiseras starkt för sitt ungdomliga utseende

av sofia

26 Juli 2022

"Du är 40 år gammal och borde klä dig som en människa i din ålder": en mamma kritiseras starkt för sitt ungdomliga utseende
Advertisement

Håller du med om att alla är fria att klä sig och sminka sig som de vill? Naturligtvis skulle varje kvinna på denna jord vilja se ung ut för alltid, precis som den vackra prinsessan från en saga, men låt oss inse att förutom att vara en ouppnåelig standard måste man arbeta hårt för att se "vacker ut". Smink, hudvård och hår - varje del av kroppen förtjänar särskild uppmärksamhet om du vill bevara ditt utseende så länge som möjligt. Tiktokern Brandi, som är 3-barnsmamma, är en riktig expert när det kommer till kläder och smink, men vissa användare har börjat kritisera henne på grund av hennes ålder: "Du är 40, du borde klä dig som någon i din ålder."

via TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

Vågigt hår, kläder som alltid är trendiga och som passar henne perfekt, - Brandi delar med sig av alla sina knep och tips för att handla i modevärlden på nätet, men det verkar som att vissa användare inte har tagit det särskilt bra. Trots sina över 58 000 följare, tvingades Brandi svara på mycket kritik från användare som anklagade henne för att klä sig på ett för ungdomligt sätt, som om hon vid 40 var tvungen att bara bära en specifik typ av kläder och inte överdriva med sminket till exempel.

Mamman från Virginia (USA), svarar på "bara en av MÅNGA inte så trevliga kommentarer", där en användare klagade på att hon hade botox eller, snarare, hävdade att hon ser så fräsch och ungdomlig ut just på grund av den behandlingen. Brandi tog tillfället i akt för att ge svar på tal:

Advertisement
TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

"Som jag nämnde i min förra video så fick jag många frågor om min hudvård, det var därför jag ville börja dela mina hudvårdsvanor med er. Den förra videon handlade om en sminkning som jag kände var väldigt användbar eftersom den gjorde min hy skimrande. Det hade ingenting att göra med vad jag faktiskt gör med min hud. Ja, jag har använt botox och har aldrig försökt dölja det, faktiskt delade jag till och med nyheten på min YouTube-kanal så om du är en av mina följare borde du veta att jag är väldigt öppen med sådana saker. Men jag vet också att botox inte är lösningen på allt: om du vill ha fin hud måste du ta hand om den", säger Tiktokern. Brandi jobbar verkligen hårt för att ta hand om sin hud och lämnar inget åt slumpen eller botox.

"Så om du är en person som kommit till min sida bara för att döma och komma med elaka kommentarer, i så fall kommer jag att be för dig," fortsatte kvinnan, "Men om du har kommit till min sida för att lära dig, då är jag här för att dela mina hemligheter. Och ja, vid 40-års ålder är ett av tricken även botox," avslutade hon.

TikTok / branditheglambelle

TikTok / branditheglambelle

Många andra användare har stöttat Brandi och sagt att hon ser yngre ut än många 20-åringar idag: "Du ser mycket bättre ut än de flesta 20-åringar, dessa ungdomar tror att man redan är gammal när man är 40 ..." eller till och med, "Strunta i hatarna hjärtat. Jag följer dig på Youtube och Instagram och du har aldrig försökt dölja någonting. Du är en vacker människa - tack för att du delar dina råd med oss!".

Tycker du också att Brandi och kvinnor i samma ålder inte bör dölja något och att de får se ut som de vill? Eller är du inne på att det efter en viss ålder är bättre att hålla en lite mer sober linje? Dela din åsikt i kommentarerna!

Advertisement