Hon lämnades av sin pojkvän för att hon inte var tillräckligt snygg, men idag "hämnas" hon genom att arbeta som modell

av sofia

01 Juli 2022

Hon lämnades av sin pojkvän för att hon inte var tillräckligt snygg, men idag "hämnas" hon genom att arbeta som modell
Advertisement

Under livets gång förändras man och ibland till och med mycket, så det är normalt att ramla på någon gammal klasskamrat som har förändrats så pass mycker i sitt utseende efter många år att det ibland till och med kan vara svårt att känna igen varandra. Men bortsett från detta är det viktiga att ingen någonsin bör döma en person enbart efter hur den klär sig eller hur den ser ut. Alla ser olika ut i kroppen och vi har alla våra alldeles unika egenskaper, som kan uppskattas eller inte, men ingen annan har rätt att döma dem. Kim Decker, en ung tjej av tysk härkomst, blev mycket besviken när hennes dåvarande pojkvän lämnade henne och talade om för henne att hon inte var tillräckligt vacker och att han kunde hitta en snyggare tjej att bli tillsammans med. Sedan dess har Kims utseende förändrats mycket, så pass mycket att hon idag har blivit en professionell modell: en ganska bra "revansch" som hon slängde rakt upp i ansiktet på sin föredetta pojkvän.

via TikTok / kim.decker

TikTok / kim.decker

TikTok / kim.decker

Kim Decker var en tonåring med glasögon som klädde sig som hon kände sig såsom hon ville klä sig i den åldern. Vi vet att människor ofta tenderar att byta klädstil genom åren och det är en av de vackra sakerna med livet - att byta stil när man behöver förändring! Som så många andra tjejer var hon nöjd med sitt förhållande tills hennes pojkvän plötsligt bestämde sig för att lämna henne. Anledningen var enligt killen hennes utseende då hon plötsligt blev tillsagd att hon inte var så vacker. Vi kan bara föreställa oss hur Kim kände sig efter att ha fått höra de orden.

Advertisement

TikTok

"Jag vet att jag kan hitta någon snyggare. Jag är ledsen", sa killen som hon dejtade till henne. Dessa ord måste ha fastnat i Kims huvud och med tiden blivit något som motiverade henne till att bli den person hon ville vara. Däremot är det allmänt känt att hämnd är något som bör ske vid rätt tillfälle och det var därför Kim tog sin revansch först många år senare. Den unga kvinnan tog av sig glasögonen och ändrade sitt sätt att klä sig, samt började ta hand om sin kropp. Idag skördar Kim frukterna av sitt arbete och känner sig nöjd, eftersom hon jobbar som modell och redan har skrivit kontrakt med två viktiga agenturer.

Hennes berättelse blev viral efter det att hon själv lagt upp en video som visar några av hennes tidigare bilder och några nyare. Allt tillsammans med bildtexten: "Så du gjorde slut med mig för att jag inte är tillräckligt attraktiv?".

TikTok

Vi vet inte om hennes ex-pojkvän såg klippet, men hennes historia har verkligen spridit sig som en löpeld och många användare har njutit av den här typen av hämnd.

Man ska aldrig döma en bok efter omslaget, eller hur?

Advertisement