Den här kvinnan säljer sina ägg för att låta andra få barn: "Jag är vacker och gör mänskligheten en tjänst"

av sofia

05 Juli 2023

Den här kvinnan säljer sina ägg för att låta andra få barn: "Jag är vacker och gör mänskligheten en tjänst"
Advertisement

Även om det är sant att yttre skönhet uppskattas och önskas av många människor, är det viktigt att komma ihåg att sann skönhet ligger i mångfald och människans komplexitet.

Idén att "föda vackra barn" genom försäljning av ägg kan väcka etiska frågor och främja en begränsad och ytlig syn på mänskligheten. Detta är dock exakt det projekt som en ung influencer hade, vilket oundvikligen gav upphov till en uppsjö av kontroverser, men låt oss analysera situationen i detalj.

via Cdn

Advertisement

Genom att dela med sig av sin genetik hävdar Aella att hon "gör mänskligheten en tjänst". Hennes avsikt är att sälja sina ägg för att "hjälpa till att skapa vackra barn". Enligt henne är hennes ägg av "exceptionell kvalitet" och genom denna försäljning skulle hon hjälpa fler att få hennes gener och få vackra barn.

Den unga influencern är visserligen attraktiv och har rena drag, vilket säkerligen är resultatet av en bra genetisk kombination och av denna anledning är hon fast övertygad om att hon kan erbjuda nödvändig "hjälp".

"Jag tycker att mina gener är fantastiska, jag skulle älska att se fler av dem i världen, men jag har inga planer på att fortplanta mig just nu", skrev influencern i ett Twitter-inlägg. "Om du är intresserad av att använda mina ägg för att fortplanta dig, är jag villig att diskutera det i utbyte mot min tid och min rädsla för nålar. Jag har genomfört alla möjliga labbtester, hälsotester och kan även dela med mig av min familjehistoria."

Advertisement

Som nämnts tidigare hävdar Aella faktiskt att hon har utsatt sina ägg för olika medicinska tester för att garantera deras förträfflighet, eftersom hon vill vara användbar för mänskligheten.

Trots sina ekonomiska framgångar på sociala medier är hon övertygad och vill göra världen till en bättre plats på detta sätt.

Detta initiativ har väckt starka åsikter angående begreppen subjektiv skönhet, sociala normer och vikten av det yttre utseendet samt konsekvenserna av nya metoder för befruktning. Vad tycker du om det här?

Advertisement