En 6-åring klagar på att drycken hon dricker saknar en ingrediens och webbens folk ingriper: "Hon kommer att bli bortskämd"

av sofia

23 Februari 2024

En 6-åring klagar på att drycken hon dricker saknar en ingrediens och webbens folk ingriper: "Hon kommer att bli bortskämd"
Advertisement

Föräldraskap är ett ämne som alltid har orsakat mycket diskussion och i och med internets tillkomst har frågor om uppfostran av ens barn blivit en del av vardagen för många användare.

Det rör sig om ett mycket omfattande ämne och fler och fler studier når våra öron (och våra ögon) som upplyser oss om nya och moderna uppfostringsmetoder. I berättelsen vi ska berätta för er idag blev en mamma föremål för stark kritik då hon anklagades för att skämma bort sin lilla dotter samt för att ha främjat ett felaktigt beteende.

Advertisement

Användarnas "attack" mot mamma Haleigh

Användarnas "attack" mot mamma Haleigh

@haleigh.boothh/Instagram

En ny video som las upp av en mamma vid namn Haleigh Booth, förmodligen av amerikansk nationalitet, har orsakat mycket diskussion. I videon i fråga har kvinnan en liten diskussion med sin lilla dotter, Harper, som bara är 6 år och de två diskuterar vilken av de två industrijättarna som serverar bäst kaffe.

Just detta skulle ha utlöst reaktionen från tusentals användare: "Ger du verkligen kaffe till en så liten flicka?", var en fråga som många har ställt och även om vi inte är medvetna om huruvida den lilla flickans dryck faktiskt är med eller utan koffein, var det många som kritiserade den unga mamman och influencern: "Din dotter kommer att bete sig väldigt respektlöst när hon blir äldre med tanke på hur du uppfostrar henne", sa någon övertygat, "Om det är ett skämt är det inte inte roligt alls. En liten flicka måste få ha sin barndom och inte bete sig som en ung kvinna", skrev någon annan argt.

Det som faktiskt även störde mång användare var inte bara att se den lilla flickan som hade beställt en vuxendryck, utan också... hennes naglar!

Advertisement

Videon på lilla Harper och hennes mamma

@haleigh.boothh/Instagram

I videon kan vi tydligt se den lilla flickans fingrar medan hon är upptagen med att antingen greppa sin dryck eller medan hon irriterat knackar med på locket på sin mugg och hennes naglar syns tydligt...

Den lilla flickan verkar ha genomgått någon skönhetsbehandling, hon har förvisso dekorerade naglar som mycket väl skulle kunna vara vanliga lösnaglar som många kvinnor använder sig av, men det brukar röra sig om kvinnor och inte så unga tjejer. De flesta användare reagerade på detta och det påstådda kaffet som levererades till familjen. Det verkar dock som att vissa användare inte tycker att det är något fel med att låta mycket unga människor dricka något som innehåller koffein, men de flesta blev chockade över det generella intrycket de fick av Harper.

Den lilla flickan framstår som väldigt självsäker och fortsätter att konstatera att det hon vanligen brukar beställa är bättre än det konkurrenten erbjuder även om hon aldrig ens har smakat den andra. Hon förklarar för sin mamma att de dessutom glömde att lägga till vispad grädd och hon är därför inte helt övertygad om sitt val. En attityd som kanske får människor att le, men som sammantaget - i kombination med ovanstående detaljer - förmedlar ett negativt budskap vilket gav upphov till tiotusentals kommentarer från folk som inte var entusiastiska över videons innehåll... Vad tycker du?

Advertisement