Mannen håller tal under en babyshower och avslöjar inte bara barnets kön utan även sin frus hemligheter (+VIDEO)

av sofia

12 Juli 2023

Mannen håller tal under en babyshower och avslöjar inte bara barnets kön utan även sin frus hemligheter (+VIDEO)
Advertisement

Nyligen har trenden med babyshower börjat få fäste över hela världen. Det är en fest som anordnas av de framtida föräldrarna för att tillsammans med vänner och släktingar upptäcka vilket kön barnet kommer att ha. Ibland kan det under dessa firanden uppstå starka kontroverser, men få har väckt så mycket debatt som historien vi nu ska berätta för dig.

Det som borde ha varit ett ljuvt ögonblick av glädje och spänning förvandlades till en riktig mardröm för en blivande mamma. När familj och vänner samlades för att fira den nya bebisen avslöjade den blivande pappan något helt annat.

via Multimedios

Advertisement
YouTube - PuntoNet Arequipa

YouTube - PuntoNet Arequipa

I en dramatisk vändning som gjorde alla chockade, delade den här modige och förkrossade mannen den chockerande nyheten om sin frus otrohet med alla närvarande, och spelade in det hela på video för att sedan dela allt på sociala medier.

Videon i fråga visar ögonblicket då mannen avslöjar sin partners otrohet just under babyshowern där barnets ankomst firades.

I videon kan du se paret framför sina släktingar och vänner, alla ivriga att veta om de kommer att välkomna en pojke eller en flicka. Kvinnan börjar tacka alla sina gäster, omedveten om det förestående drama som snart skulle ha ägt rum. Strax efter tar mannen mikrofonen och börjar sitt tal och avslöjar att hans fru är på väg att föda en liten pojke.

Advertisement

Efter att ha meddelat att barnet på väg är en pojke, avslöjar mannen dock att han är infertil. Till hustruns och de närvarandes stora förvåning tar mannen fram fler papper och säger: "Vet du vad det här är? Det är ett läkarintyg som säger... att jag inte kan få barn".

Som om det inte vore nog fanns bland gästerna också hustruns bästa vän, mannen som skulle vara nära henne och ta hand om henne när maken inte var hemma.

Den bedragna mannen visade sedan en video som visar dem båda medan de är otrogna mot honom i hans eget sovrum. Chockade och rasande konfronterade parets vänner och släktingar kvinnan som desperat flydde från platsen.

Advertisement