Den här kvinnan har stämt sina föräldrar för att ha skaffat henne

av sofia

27 Maj 2023

Den här kvinnan har stämt sina föräldrar för att ha skaffat henne
Advertisement

Beslutet att sätta ett barn till världen är uteslutande något som rör paret ifråga och ingen har rätt att lägga sig i ett så känsligt ämne. Ändå finns det föräldrar, släktingar och till och med vänner som inte kan kontrollera sig själva och som säger exakt vad de tycker och tänker om detta ämne. Hur många gånger har det faktiskt hänt att två personer efter år av förhållande eller efter äktenskap fått frågan "När ska du skaffa barn?" eller andra liknande saker? Det förändrar dock inte det faktum att det bara är de direkt inblandade som bör fatta detta beslut, även om det finns några som inte är överens.

Kvinnan som är huvudpersonen i denna berättelse hävdade att det finns någon som blivande föräldrar borde diskutera saken med innan. Låt oss ta reda på vem det är.

via New York Post

Advertisement
wp paarz/Flickr - Not the actual photo

wp paarz/Flickr - Not the actual photo

I en video som publicerades på Kass Theaz sociala medier gjorde en ung kvinna och mamma en bekännelse som bokstavligen chockade många användare. Vår huvudperson påstod sig ha stämt sina föräldrar för att de inte hade bett henne om en åsikt angående hennes ankomst till världen. Kvinnan sa att hon är övertygad om att barn inte kan föras till världen utan deras samtycke och att hennes mamma och pappa för detta skulle behöva "betala dyrt".

”De försökte inte kontakta mig på något sätt innan jag föddes för att se om jag verkligen ville vara här, och det var därför jag anmälde dem – sa hon – de bestämde allt åt mig, utan att oroa sig för vad jag tyckte. Jag var inte medveten om att jag en dag skulle växa upp, jag skulle behöva göra uppoffringar och hitta ett jobb för att försörja mig själv och detta destabiliserade mig”.

Påståenden som har gjort många användare förstummade. De kunde inte förstå hur kvinnan kunde säga allt detta, inte heller hur hennes föräldrar skulle ha kunnat kontakta henne innan hon ens föddes. Efter miljontals visningar, och lika många kommentarer, kom sanningen fram.

Advertisement
Kass Theaz/Instagram

Kass Theaz/Instagram

Kass har en satirisk profil och har då och då erkänt att hon gillar att "provocera" folk för att studera deras reaktioner. "Jag var övertygad om att det var uppenbart att jag skämtade - sa hon - och jag tycker att det är roligt att folk inte har förstått det. De blir upprörda över allt, försöker förstå, jämföra och undersöka saken innan de säger sitt". En process som framstår som väldigt intressant för henne och utlöser en nästan komisk mekanism.

"Allt började med att jag pratade om mina barn - berättar Kass - eftersom de visste att jag hade egna, kallade många av de människor som hade läst om rättegången mot mina föräldrar mig för motsägelsefull för att jag själv hade fört barn till världen, men jag specificerade att mina är adopterade och därför är jag inte ansvarig för de val som de biologiska föräldrarna gör”. Till och med detta svar underblåste bara hennes skämt ännu mer och berikade folks diskussion om saken.

Hon fick många meddelanden av andra användare, bland vilka flera omedelbart förstod den komiska sidan av historien och reagerade med samma ironi: "Jag är gravid och min bebis sa till mig att han är väldigt nöjd med beslutet vi har fattat".

Vilken var din första reaktion istället?

Advertisement