Den här mamman "hängde upp" sin son på en stol i baren och fick stark kritik för sitt val

av sofia

30 Maj 2023

Den här mamman "hängde upp" sin son på en stol i baren och fick stark kritik för sitt val
Advertisement

Att uppfostra ett barn är ingen dans på rosor, detta vet vi mycket väl då föräldrarnas liv aldrig kommer att bli detsamma när familjen väl har utökats. Glädjen ökar utan tvekan, men den går hand i hand med ansvaret, barnens behov och bristen på tid för mammorna och papporna för att ägna sig åt sig själva. Detta är anledningen till att behovet av att ta en stunds avkoppling kan uppstå, även om du har ditt barn med dig.

Detta är precis vad huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta idag gjorde. En mamma som i behov av en pratstund satte sig vid bardisken med en vän, men gjorde något som ledde till att hon fick stark kritik.

via Mirror

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Ett foto som nu har blivit viralt visar kvinnan konversera med en vän medan hon smuttar på en drink. En väldigt normal sak som många av oss gör och som oftast inte väcker stor sensation. I det här specifika fallet var dock det som väckte uppmärksamheten att det hängde något på baksidan av kvinnans pall: hennes bebis.

Placerad i en bärsele hängde barnet på bara några månader på ryggstödet som om det vore en jacka eller en ryggsäck. Vilket inte alls uppskattades av de flesta människor som såg bilden. Diskussionen som uppstod från fotot var ändlös och många människor rasade mot denna mamma.

"Hon kunde väl ha suttit där med bebisen i famnen eller i en barnstol som alla andra gör" - kommenterade en användare, medan en annan sa - "Det fotot säger tydligt att hon inte bryr sig om sitt barn och att det är en tillbehör som många andra". "Jag lägger inte ens min handväska så, än mindre en bebis", "Vilket fruktansvärt föräldraskap." Och så vidare med många andra kommentarer som alla kritiserade denna mamma hårt.

Advertisement
Ravenaai Wilkes/Reddit

Ravenaai Wilkes/Reddit

Ändå var det någon som tog saken "bra", som till och med lyckades skratta åt det originella valet för att ha sitt barn med sig ute. "Jag förstår inte anledningen till all denna negativitet - kommenterade en person - Om barnet sov och mådde bra, var det väl inget problem med att lämna det på stolsryggen".

En förvisso ovanlig situation som har väckt blandade känslor. Enligt din åsikt är den här kvinnans val vansinnigt, eller var det en gest som, trots att den kanske var lite ovanlig, kan förstås?

Advertisement