En flicka bråkar och gnäller och pappan tvingas ta till en drastisk lösning och videon är verkligen rolig

av sofia

29 Juni 2023

En flicka bråkar och gnäller och pappan tvingas ta till en drastisk lösning och videon är verkligen rolig
Advertisement

Varje förälder känner till de utmaningar som ett barns uppväxt består av, särskilt om de är mycket små. Det är en riktig utmaning att övertyga dem att göra rätt sak, som att städa i rummet, äta grönsaker eller gå hem efter skolan.

Ibland behöver du som förälder ta kontroll...bokstavligen. En ung pappa tvingade nyligen inse detta personligen när han var med om en historia som snabbt spreds på sociala medier för sin reaktion efter att hans tvååriga dotter bestämde sig för att inte gå hem. Men låt oss ta det hela från början.

via DailyMail

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Pappan i fråga filmades i en kontroversiell video där han ses lasta av sina resväskor från bilen på uppfarten efter att ha hämtat sin dotter från dagis. Men något är inte som det ska och den lilla dottern ligger på marken efter att ha fått ett hysteriskt utbrott och vägrar resa sig.

Istället för att försöka locka in den lilla flickan i huset, tar pappan, utan att tveka, tag i den lilla flickans jacka och den lilla flickan ses dinglande i luften medan pappan släpar in henne i huset.

Den lilla flickan protesterar inte och hennes mamma, som filmar från insidan, fnissar åt denna märkliga scen. I efterhand tittade föräldrarna tillbaka på den här historien med humor. Mamman skrev, "Det roligaste är att hon är mer än en meter lång och väger över 37 kg, men hennes jacka gick inte sönder. Hon gör dessa saker ofta men vi älskar henne ändå." Videon, som spelades in i Quebec, Kanada, 2018, dök nyligen upp på nätet igen, vilket gav upphov till stark debatt.

Advertisement
When your child refuses to walk...

When your child refuses to walk... 😂

Pubblicato da LADbible su Venerdì 28 aprile 2023

Många tyckte att scenen var "söt och rolig": "Bra jobbat, pappan! Du måste ha haft mycket tålmod och varit väldigt tolerant!", kommenterade en person. Andra sa dock att de "inte tyckte det var roligt alls" och några anklagade till och med pappan för att ha överdrivet: "Han borde respektera sin dotters känslor, det är en så kärlekslös handling", sa en mamma.

Ytterligare andra skämtade om att det såg "så bekvämt ut" att de önskar att de också hade någon som kunde bära dem. Det var nog många som kunde relatera till detta, framörallt alla med små barn. Vad tycker du om det här?

Advertisement