Ett barn slängde sin fasters ring i toaletten: "Den var mycket värdefull och jag vill ha pengarna tillbaka"

av sofia

18 April 2023

Ett barn slängde sin fasters ring i toaletten: "Den var mycket värdefull och jag vill ha pengarna tillbaka"
Advertisement

Det sägs att familjen är den mest värdefulla ägodelen vi har, men låt oss erkänna att den dessutom ofta är källan till många problem och diskussioner. Vad skulle du till exempel göra om du upptäckte att ett mycket kärt föremål hade spolats ner i toaletten "för skojs skull" av ditt syskonbarn? Detta är frågan som en upprörd kvinna ställde sig själv efter att ha hamnat i en mycket jobbig situation under en familjemiddag.

Faktum är att hennes 4- och 8-åriga barnbarn bestämde sig för att leka med hennes dyrbara förlovningsring på 30 000 dollar, men det slutade med att barnen gick för långt. Men låt oss ta en närmare titt på vad som hände.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Under helgen anordnade en kvinna en familjemiddag och bjöd in sin bror med sin fru och deras 4 och 8 år gamla barn. Kvinnan hade alltid burit sin förlovningsring, men just den kvällen hade hon bestämt sig för att lägga den i sin sovrumsgarderob och spara den för speciella tillfällen. Efter middagen lekte hennes syskonbarn inne i huset medan de vuxna fortfarande var ute i trädgården och det fanns ingen som höll ett öga på dem.

"Under den här tiden gick mina syskonbarn in i sovrummet utan att någon märkte det och började leka med allt. Inklusive min förlovningsring. När vi gick och letade efter dem blev de rädda eftersom de visste att de inte skulle vara där, de sprang in i badrummet och slängde ner min ring ner i toaletten och spolade. Vi ringde en rörmokare för att se ifall den på något sätt satt fast i rören, men tyvärr fanns det inget de kunde göra", sa kvinnan.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Vi hade fortfarande originalkvittot, så jag ringde min bror. Jag mailade honom en skannad kopia som bevis på kostnaden och bad honom att återbetala mig för ringen som min brorson spolat ner i toan. Han började med att säga att vi var en familj och att hans son bara var ett barn. Han vägrade återbetala mig för ringen och sa till mig att jag var rik nog att köpa tillbaka den. Jag sa till honom att jag skulle ta honom inför rätta för det och nu står hela min familj emot mig, skäller på mig och säger åt mig att släppa det", avslutade hon och bad om råd på webben om hur hon borde bete sig i detta avseende.

Användarna höll helt med henne: "Han hade inte koll på sina barn, det är hans fel. Han borde kompensera dig till 100%. När det gäller hela familjen som kritiserar dig rekommenderar jag dock att strunta i dem. Det är lätt för dem att döma eftersom det inte har hänt dem”, kommenterade en man.

Vad tycker du om saken?

Advertisement