Hon föder ett enormt barn: "Barnmorskorna sa att huvudet var stort som en melon"

av sofia

15 April 2023

Hon föder ett enormt barn: "Barnmorskorna sa att huvudet var stort som en melon"
Advertisement

Bebisar är alla vackra och detta vet vi, även om det för att säga sanningen kanske finns en del som inte precis är underbara när de precis är nyfödda. I vilket fall, för en förälder är och kommer det lilla barnet alltid att vara underbart och precis som det ska vara. I berättelsen som vi ska dela med er idag handlar det inte så mycket om "skönheten" utan snarare om att kalla huvudpersonen för "liten". Visserligen är han en bebis och har två föräldrar för vilka han är den lille i hemmet, men vi kan försäkra er om att han inte alls är liten...

Det räcker med att säga att barnmorskorna vid hans födelse var i chock och att när bebisen väl placerats på vågen riskerade den att ramla av!

via The-sun

Advertisement

Ruby Eden, 24, är den stolta kvinnan som födde sin "lilla" Teddie Eden. Pojken föddes med en vikt på över 5 kg och hans huvud beskrevs ha storleken på en melon av barnmorskorna som fick kämpa för att hitta en mössa som passade honom!

Dagen innan bebisen föddes hade en sköterska precis meddelat Ruby att bebisen skulle bli lite större än hans syster, men kvinnan förväntade sig absolut inte en sådan "storlek".

Det krävdes ett akutingrepp för att föda barnet, ett kejsarsnitt. Till och med pappan blev bestört vid åsynen av barnet och kunde inte låta bli att kommentera.

Advertisement
Ruby Eden/Instagram

Ruby Eden/Instagram

"Vad ska man säga, han är definitivt en stor kille" – utbrast han.

För att vara ärlig föddes inte barnet med perfekt hälsa. Även om hans vitala funktioner var perfekta hade han polyhydramnios vilket innebär en för stor mängd fostervatten. Efter en tid på sjukhuset kunde han äntligen få krama om sin familj igen och lära känna sina andra släktingar. "Jag borde ha filmat deras reaktioner med en kamera. De var alla så förvirrade över varför Teddie var en så stor bebis. Även när jag var gravid var min mage alltid mindre än när jag väntade hans syster", berättar mamman.

Den nyfödda bebisen bar faktiskt redan bebiskläder för 3 månader gamla barn under sina första dagar i livet! Vi vill bara önska denna söta "jätte" en strålande framtid!

Advertisement