En flicka föds på sin mammas och pappas födelsedag: "En helt otrolig upplevelse"

av sofia

03 Juli 2023

En flicka föds på sin mammas och pappas födelsedag: "En helt otrolig upplevelse"
Advertisement

Ett barns ankomst vänder upp och ner på två personers liv och förvandlar dem fullständigt, det vet vi alla mycket väl. Det är ett otroligt ögonblick i ett pars liv: spänning, nyfikenhet, adrenalin och glädje skjuter i höjden. Att hantera en så stor förändring är inte lätt, men det finns inget du inte kan övervinna bara genom att titta in i ditt lilla barns ögon. Och även om födseln redan i sig representerar något otroligt och unikt, kan det också finnas andra slumpmässiga händelser som gör situationen ännu vackrare.

Händelser som till en början kan verka omöjliga, men som faktiskt inträffar och gör alla mållösa. Detta par nyblivna föräldrar vet något om den saken, eftersom de välkomnade sitt första barn till världen på en mycket speciell dag.

via Mirror

Advertisement

THAT’S RIGHT ALL THREE OF US SHARE THE SAME BIRTHDAY There won’t be many days that top this one that’s for...

Pubblicato da Mat Leigh su Venerdì 18 novembre 2022

Simone Milner och Matthew Leigh är ett par från Stockport, Cheshire, Storbritannien som har fångat många människors uppmärksamhet på grund av något väldigt speciellt. Båda är födda den 18:e november och har alltid firat varandras födelsedagar tillsammans, men de hade aldrig kunnat förvänta sig vad som skulle hända 2022.

När de träffades för första gången kunde de inte föreställa sig att de hade något så viktigt gemensamt och att få reda på det var en stor överraskning. När hon fyllde 29 och han 40 fick de den bästa presenten de kunde önska sig: sin första dotter. Du läste rätt.

Advertisement

That’s my girl…

Pubblicato da Mat Leigh su Sabato 19 novembre 2022

Lilla Alma föddes 15 dagar för sent jämfört med det beräknade datumet den 3:e november, för att ge sin första stora present till sin mamma och pappa. "Det var en otrolig upplevelse - erkände pappa Mat - Känslan jag hade var att hon väntade dessa två veckor för att födas den 18:e och överraska oss. Att dela denna dag med hela familjen är speciellt - fortsatte han - och väldigt bekvämt för dem som har dåligt minne”.

Sjävklart fick nyheten släktingar, vänner och bekanta att hoppa av glädje som under de följande dagarna översvämmade Leighs hus med gratulationskort. Hälsningarna regnade ner: grattis på födelsedagen, välkommen till världen, gratulationer av alla slag. Kort sagt, alla ville fira en händelse som var minst lika unik som den var vacker och gav de nyblivna föräldrarna ytterligare en anledning att minnas den.

En otrolig slump som har fascinerat många och fyllt deras hjärtan med glädje. Vi vill bara önska denna vackra familj all lycka, i hopp om att lilla Alma kommer att fortsätta lika vara speciell som hon redan har visat sig vara.

Advertisement