De blir ovanligt nog mamma och pappa till 4 barn inom loppet av bara två år

av sofia

27 Mars 2023

De blir ovanligt nog mamma och pappa till 4 barn inom loppet av bara två år
Advertisement

Viljan att få ett eller flera barn förenar många par, men att bli föräldrar är inte alltid enkelt och omedelbart. Det finns människor som på grund av olika problem inte lyckas förverkliga denna önskan, och det tar då längre tid än förväntat. Och så finns det människor som hade ett projekt i åtanke, men där ödet har unika överraskningar i beredskap för dem.

Det var just i en sådan situation som paret vi ska berätta om nu befann sig i. Ivriga att bli mamma och pappa lyckades de förverkliga sin dröm genom att föda ett fantastiskt tvillingpar, men de hade aldrig kunnat förvänta sig vad som skulle hända strax efter. Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Abc News

Britney Gilbert och Frankie Alba, en 27-årig lärare respektive en 25-årig brandman, bor i Alabama, USA och blev kända tack vare sina speciella barn. Om du undrar vad som är så speciellt med att bli föräldrar så är svaret absolut ingenting, om det inte vore för det speciella som kännetecknade dessa förlossningar.

År 2021 välkomnade makarna bebisarna Luka och Levi, tvillingar, i familjen. "Vi hade inga fall av enäggstvillingar i familjen - berättar paret - så det verkade väldigt konstigt för oss, men vi visste fortfarande inte vad som skulle hända strax efter".

Advertisement

Faktum är att bara 6 månader efter att hon fött sina små barn började kvinnan misstänka att hon var gravid igen, och hon fick bekräftelse på detta när de nödvändiga undersökningarna gjordes. Men det som bokstavligen chockade de två föräldrarna var att få veta att det inte bara var ett barn på väg, utan två... en annan uppsättning tvillingar.

"Det var redan otroligt att få de två första, men det andra paret gjorde oss mållösa - förklarade de - vi kunde inte tro det vi fick höra under läkarkontrollen, men vi kunde faktiskt höra ett andra hjärtslag och det betydde att det var två barn på väg".

Något ännu mer otroligt lades till händelsens sällsynthet och det var att de små systrarna som var på väg var MoMo-tvillingar, vilket betyder att de inte bara delade samma moderkaka, utan också samma fostersäck. Sådana fall inträffar en gång på 70 000 och de har, utan att göra det med flit, lyckats.

"Jag var förvånad och glad på samma gång - sa pappa Frankie - jag kunde inte tro det, men jag visste att det var en riktig välsignelse". Naturligtvis var den andra graviditeten inte lätt att slutföra, men allt blev som ett minne blott när mamma och pappa såg leendet från underbara lilla Lydia och Lynlee för första gången.

En situation som verkligen inte var lätt att hantera, men vi är säkra på att Britney och Frankie med hjälp av deras familjer och med glädjen av dessa 4 bultande små hjärtan kommer att hitta rätt sätt att möta denna utmaning på ett positivt sätt. Vi önskar dem allt gott.

Advertisement