Hon avslöjar av misstag till sin framtida svägerska att hennes bror redan har 4 barn: han blir vansinnig

av sofia

16 Maj 2022

Hon avslöjar av misstag till sin framtida svägerska att hennes bror redan har 4 barn: han blir vansinnig
Advertisement

När du bestämmer dig för att starta en relation med en annan person är det alltid ett bra tips att utgå från en grund av ärlighet. Om detta saknas är det faktiskt svårt för ett förhållande att kunna utvecklas och leda någon vart, speciellt om målet för två personer är att gifta sig och bilda familj. Om en av de två parterna inte är 100% uppriktig och en vän, släkting eller annan person vet om det, hur bör de då bete sig mot den andra hälften? Ska man prata med den eller bara släppa det och strunta i det? För att undvika missförstånd och obehagliga situationer kanske vi borde välja det andra alternativet och låta paret få tid som behövs på sig för att lära känna varandra.

Synd att det ibland inträffar tillfälligheter och situationer där, detaljer om en persons förflutna ofrivilligt avslöjas, precis som det hände i historien vi nu ska berätta. Berättelsens huvudperson är en ung kvinna som omedvetet avslöjade för sin blivande svägerska en aspekt av sin brors liv som hon inte var medveten om och som verkligen satte deras förhållande på prov.

via Reddit

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

I ett inlägg på Reddit berättar den här kvinnan om sin bror, en man på 28 år. "Jag har alltid sett honom ha relationer med olika tjejer, till och med fler än en samtidigt, men jag har aldrig sagt något. - säger författaren till inlägget. - Det är  hans liv och han har rätt att sköta det som han vill, så jag har aldrig lagt mig i och har skött mig själv. Under alla dessa år har min bror fått 4 barn som han inte bryr sig särskilt mycket om. - skriver systern - Bara för det första barnet skickar han regelbundet pengar för underhåll, medan de andra inte ens verkar räknas. Han kallar dem "misstag" och blir fruktansvärt irriterad när någon av deras mammor ringer honom om något problem ".

Ungefär tre år innan det här inlägget kom en ny tjej in i mannens liv. Hon var vacker, trevlig och lättsam och denna kvinna kom genast väl överens med sin partner och även med hans syster. "Jag förväntade mig inte att deras förhållande skulle vara så länge, - kommenterade kvinnan - men jag är glad över det, hon är en underbar kvinna".

Vår huvudperson och hennes bror hade alltid delat lägenhet, men saker och ting hade förändrats sedan den här nya partnern kom in i bilden. Eftersom alla verkade vara lyckliga och allt verkade vara en dans på rosor och gick bra, letade systern efter ett annat boende och lämnade huset till paret.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Så fort jag gick möblerade min bror lägenheten och friade till sin flickvän. ​​Jag var glad över detta. - skrev hans syster - Synd bara att det ett par veckor senare hände något som förstörde deras förhållande. På tal om bröllopet, framtiden och projektet med att skaffa många barn sa min svägerska att hon inte kunde vänta med att göra min bror till pappa. Hon var övertygad om att han skulle vara fantastisk i den rollen och tyvärr kunde jag inte låta bli att spontant svara att med de tidigare fyra barnen hade han inte alls varit en perfekt pappa. Det visade sig att hon inte ens visste om att mina syskonbarn existerade."

Kvinnan som hennes bror skulle föra till altaret visste inte att han redan var pappa och detta försatte hela deras förhållande i allvarlig kris. Brorsan blev vansinnig och beskyllde sin syster för det som hände under de följande dagarna. Parets familjer blev också arga på henne och berättade för henne att hon genom att inte hålla tyst hade riskerat att förstöra något mycket viktigt.

Frågan är: gjorde hon verkligen fel i att oavsiktligt avslöja något så viktigt eller var det hennes brors fel för att han utelämnat detta från första början? Vad tycker du?

Advertisement