Efter tre missfall blir hon gravid medan hon redan är gravid och föder två tvillingar - TittaPaVideon.se
x
Efter tre missfall blir hon gravid medan…
Hon vägrar lämna plats på planet för en kvinna med en bebis: Han kan inte ta hand om sin sjuka fru för att han inte längre kan ta ledigt, men kollegorna ger honom ett års semester

Efter tre missfall blir hon gravid medan hon redan är gravid och föder två tvillingar

02 Juni 2022 • Av sofia
7.860
Advertisement

Vi vet hur viktigt det är för vissa par att kunna få barn, även om det ibland är mycket mer komplicerat än det kan verka. Cara Winhold och hennes man Blake ville ge en lillebror eller syster till sitt första barn, Wyatt, men försöken hade visat sig ganska svåra: tre missfall, varav det sista nästan kostade Cara livet. I ett ögonblick av förtvivlan tändes dock hoppets ljus igen, och Cara blev gravid på nytt. En redan viktig milstolpe i sig, men ännu mer otrolig på grund av upptäckten paret gjorde efter det andra ultraljudet. Det var inte bara ett barn utan två.

via: Mirror

💙💙💙

Pubblicato da Cara Winhold su Mercoledì 25 maggio 2022

När Cara åkte till sjukhuset för de första kontrollerna visade ultraljudet att det bara fanns ett foster, alltså bara ett barn. "Jag gjorde mitt första ultraljud vid fem veckor för att se att allt var okej", sa kvinnan, "och vid det tillfället var det "bara en bebis". På grund av min historia ville läkaren träffa mig igen kort därefter för att kolla att allt gick bra. När jag kom tillbaka till honom 7 veckor in i graviditeten fick jag veta att det fanns två barn."

Hur kom det sig att ytterligare ett barn dök upp några veckor senare? Läkare sa till henne att det, även om det är sällsynt, kallas "superfetation".

🤍4 Months 🤍 All I have to say is it’s been a blur but a wonderful ride. I made these…humans and onesies ♥️♥️ #cfcraftingmonth #crafts

Pubblicato da Cara Winhold su Sabato 26 febbraio 2022

Så kallad superfetation uppstår när ytterligare en graviditet inträffar inom bara några dagar eller veckor. "När läkaren sa till mig att jag blivit gravid medan jag redan var gravid," förklarade Cara, "frågade jag honom hur det kunde ha hänt. Han svarade att jag med största sannolikhet haft ägglossning två gånger, släppt ut två ägg som befruktades vid olika tillfällen med ungefär en veckas mellanrum".

Tvillingarna, Colson och Cayden, som kom till världen i oktober 2021 var ett verkligt mirakel för Cara: "Jag tror till 100 % att det var ett mirakel för allt som hände mig efter mitt första barn. Jag vill gärna tro att det var mitt sätt att få tillbaka två barn som jag hade förlorat. Jag ser ingen annan förklaring. Dessutom finns det inga fall av tvillingar i min familj, så jag tror verkligen att det var ett mirakel."

Advertisement

Och när det kommer till mirakel, efter missfallen hon drabbades av, beskrev Cara i en mening sin glädje och alla känslor angående denna fantastiska graviditet som hon lyckades slutföra: "Jag vill tro att det var mitt sätt att få tillbaka de två barnen som jag hade förlorat och att hjälpa dem på något sätt".

Tvillingarna har alltid varit olika stora, eftersom en av dem, Colson, var två veckor före sin lillebror när det gäller tillväxten i slutet av graviditeten. Cara ville sända ut ett budskap av hopp till alla de mammor och par som vill ha ett barn av hela sitt hjärta, men som av någon anledning inte kan få det: "Även om jag av någon anledning inte kunde få ett barn till, visste vi att önskan om fler barn var skriven i vår framtid. Vi tittade redan på fosterhem och adoptionsmöjligheter. Om det är skrivet i din historia, ditt hjärta och det är ditt kall, ge inte upp för det gjorde inte vi och vi fick en enorm överraskning och ett underbart mirakel".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack