Dottern föder för tidigt, men föräldrarna vägrar komma tillbaka från sin semester

av sofia

07 Mars 2023

Dottern föder för tidigt, men föräldrarna vägrar komma tillbaka från sin semester
Advertisement

Semester är en av de mest efterlängtade perioderna på året för många arbetande människor. Vem gillar inte att ta en paus från sitt arbete eller sin dagliga rutin för att njuta av lite extra tid med familjen, vila, ägna sig åt någon hobby eller helt enkelt bara koppla av?

Dessutom varar denna välförtjänta vila i allmänhet inte mer än några veckor (i bästa fall) och det är därför heligt att njuta av vartenda ögonblick av denna dyrbara tid. Två amerikanska föräldrar, som har hamnat i en ganska jobbig situation vet verkligen vad detta innebär även om deras semester fick svåra konsekvenser. Låt oss kika närmare på vad som hände.

via Reddit

Advertisement
RODNAE Productions / Pexels - Not the actual photo

RODNAE Productions / Pexels - Not the actual photo

Paret var på semester i Mexiko sedan sex dagar tillbaka när de fick ett allvarligt samtal. För att ha råd med denna vistelse hade de båda två sparat pengar under hela året och nu riskerade de på allvar att förstöra hela resan: dotterns pojkvän hade ringt dem för att meddela att kvinnan skulle föda. Kvinnan i fråga var inne på sin sista månad av graviditeten, men hon skulle egentligen inte ha fött barn förrän om några veckor!

Den blivande mammans vilja var tydlig: för sin bebis födelse ville hon att hennes föräldrar skulle vara nära henne och därför bad hon dem enträget att återvända till USA halvvägs genom sin semester. Kvinnans föräldrar tvivlade inte på sitt beslut och vägrade avbryta sin vistelse utomlands trots deras dotters missnöje. Så här beskriver paret följderna av detta beslut.

Advertisement
rawpixel.com - Not the actual photo

rawpixel.com - Not the actual photo

Kvinnan födde med kejsarsnitt och allt gick bra. Kvinnans föräldrar blev chockade när de, efter att ha kommit tillbaka från sin resa, upptäckte att deras dotter knappt pratade med dem. Så de bestämde sig för att berätta sin historia på webben, både för att få utlopp för sina känslor och för att lyssna på andras åsikter.

Pappan skrev följande på nätet: "Vi planerade och sparade hela året för den här resan, plus att vi bokade och betalade för det innan min dotter blev gravid. Bebisen var frisk och vår dotter mår bra. Vi såg bilder på vårt barnbarn endast via Facebook eftersom vår dotter inte visade den för oss. Vi hoppades kunna komma tillbaka i tid till förlossningen, men vi kunde inte förutse en för tidig förlossning". Mannen avslutade sedan sitt inlägg med att hävda att han och hans fru i alla fall inte skulle ha kunnat komma i tid till förlossningen och inte hade kunnat göra något mer än det läkarna gjorde.

Det var många som stöttade dessa två föräldrar, vems sida skulle du ställa dig på?

Advertisement