"Jag är jättelång och det är praktiskt taget omöjligt att hitta en pojkvän eftersom många killar undviker mig"

av sofia

28 Juni 2023

"Jag är jättelång och det är praktiskt taget omöjligt att hitta en pojkvän eftersom många killar undviker mig"
Advertisement

De flesta människor tycker att det är snyggt att vara lång, men det stämmer inte alltid. Det är en skönhetsnorm som kan påverka människors uppfattning, men det är också ett av de element som är svåra att kontrollera, så i det här fallet är det viktigt att du lär dig att acceptera dig själv oavsett vad samhället försöker tvinga på dig för regler. Ofta är de flesta skönhetsideal orealistiska och det kan till och med hända att långa kvinnor kritiseras för att de anses vara "överdrivet" långa.

Sanningen är att varje person är unik och fysiska egenskaper definierar inte deras attraktionskraft. Huvudpersonen i berättelsen vi nu ska berätta för dig har insett detta mycket väl.

via Dailymail

Advertisement

Marie Temara, en 28-årig ung kvinna från Florida, USA, går verkligen inte obemärkt förbi när hon går på gatan. Hennes unika skönhet framhävs extra mycket av hennes längd. Marie är 1,88 m lång och är övertygad om att hennes längd är ett hinder för att hitta kärleken.

Sedan hon var barn har Marie blivit utsatt för trakasserier, diskriminering och olämpliga kommentarer på grund av sitt utseende. Under tonåren sa många till henne att man "inte kan vara lång och samtidigt feminin." Hon har alltid fått höra att "mannen bör vara längre än kvinnan i ett förhållande." Som tonåring ledde detta till och med till att hon försökte se mindre ut för att kunna hitta kärleken.

Advertisement

Men med tiden bestämde sig Marie för att använda dessa egenheter till sin fördel genom att bli en modell i plusstorlek. Dessutom har hon börjat kämpa mot dessa fördomar och har slutat bry sig om storleksskillnaden: "Jag började dejta män som var kortare än jag. Det är dock fortfarande svårt att hitta någon som accepterar att jag är längre. Jag är fortfarande stolt över min längd och mina former och jag känner mig extremt feminin”, förklarar hon.

Tack vare sitt nyvunna självförtroende får Marie allt fler positiva kommentarer om sitt utseende: "Vissa människor ger mig komplimanger för mina långa ben, vilket gör mig glad. Jag hoppas bara kunna inspirera andra och visa dem att det är underbart att vara lång och annorlunda och att man inte bör skämmas", avslutar hon.

Vad tycker du om väldigt långa kvinnor?

Advertisement