En skild kvinna sätter upp hårda regler för sig själv i jakten på en ny partner

av sofia

27 Maj 2023

En skild kvinna sätter upp hårda regler för sig själv i jakten på en ny partner
Advertisement

Alla kvinnor som söker ett tillfredsställande förhållande har rätten och skyldigheten att välja att dejta endast män som uppfyller deras krav och därför är det bra att ha tydliga och realistiska förväntningar på vad du vill och vad du förtjänar av en partner.

Det handlar inte om att vara krävande eller arrogant, utan om att vara medveten om vad du vill för att kunna leva i en sund relation, så du bör aldrig vara rädd för att uttrycka dina preferenser. Men finns det gränser för hur många krav man kan ställa? Detta är vad många människor har undrat när de läst denna kvinnas berättelse.

via Milenio

Advertisement

En ung influencer fick nyligen webbens uppmärksamhet efter att ha avslöjat sina höga ekonomiska krav för att välja en partner i ett inlägg med titeln "Värdet du ger dig själv". Kvinnan sa att hon har pratat med människor som "flippar ut" när de får veta att hon aldrig skulle dejta en man som varken har pengar, god personlig hygien eller är tillräckligt allmänbildad.

Hon fortsatte med att tillägga att hon aldrig skulle dejta någon som bor med sina föräldrar eller har rumskamrater, och hon skulle aldrig tillåta en andra dejt med en man som vill dela på räkningarna. Enligt henne kan denna standard tillämpas på alla typer av relationer, från tillfälliga till seriösa sådana.

Advertisement

Kvinnan underströk också att hon inte skulle acceptera en inbjudan som inte uppfyllde hennes krav: "En gång bjöd en kille mig till sin lägenhet på middag. Jag blockade honom. Om jag måste gå ut med någon vill jag gå på dyra ställen som jag redan brukar gå till med mina vänner", förklarar hon.

Men hon avslöjade också att hon varit gift i fem år och talade om lyxen och den ekonomiska friheten hon åtnjöt under den tiden. Hon klargjorde att även om hon alltid hade haft en inkomst så var pengarna hon spenderade vad hennes exman ville ge henne för att "skämma bort" henne. Hennes uttalanden har gett upphov till stark kontrovers, men kvinnan försvarade sig från all kritik med att säga att det är ett måste att männen hon ska dejta lever upp till dessa krav och att hon inte har några problem med att blocka dem som har negativa åsikter om hennes val.

Vad tycker du om det här?

Advertisement