"Jag är en mormor, men går bara ut med män som är yngre än min 29-åriga son"

av sofia

04 April 2023

"Jag är en mormor, men går bara ut med män som är yngre än min 29-åriga son"
Advertisement

Sociala medier är en plats där människor kan interagera på många olika sätt. Du kan höra någons röst på Twitter eller se deras profil på Facebook utan att någonsin ha träffat dem i verkligheten. Vår era är en era av global gemenskap, där vi kan träffa människor som vi aldrig annars skulle ha träffat, kanske med intressen som liknar våra.

via The Sun

Advertisement

Det här är Tara, en charmig 49-årig mormor, som har förstått detta mycket väl och har valt att använda sociala medier för att dejta män yngre än hennes 29-årige son och för detta får hon både kritik och komplimanger.

Advertisement

Genom att dela vintagefoton med sina följare och vänner på sociala medier tycker Tara om att jämföra sitt nuvarande utseende med sitt förflutna. Men alla är inte redo att acceptera det faktum att en "mormor" kan vara så öppen och många användare har faktiskt kritiserat hennes val och anklagat henne för att använda filter och mycket smink för att se så vacker ut.

Andra följare säger dock att Tara med sin fräcka stil och sin vilja att ha roligt är en inspiration för dem som vill leva livet fullt ut, oavsett ålder. Vad tycker du om saken?

Advertisement