Hon är 21 och dottern är 15: "När jag säger det till folk är det ingen som tror mig"

av sofia

03 April 2023

Hon är 21 och dottern är 15: "När jag säger det till folk är det ingen som tror mig"
Advertisement

Kanske är det inte alltid sant att det finns en ålder för allt. Bör man verkligen sluta gå ut och dansa bara för att man är vuxen, kanske medelålders föräldrar? Och finns det inte underbarn som kan ta examen innan de blir tonåringar? Kort sagt, det finns en rekommenderad ålder för att ha vissa upplevelser, men inget hindrar dig egentligen från att bryta dessa "vanliga seder".

Men vi kan lova dig att huvudpersonen i denna berättelse kommer att förvåna dig för de val hon har gjort i livet som ligger bortom vad de flesta människor skulle vara villiga att göra för någon annan i hennes ålder.

via Tyla

Advertisement

Hunter Nelson är en 21-årig collegestudent och arbetare. Hon är också mamma. Lite ung men det är inte så konstigt tänker du kanske, det finns tjejer som blir mammor ännu tidigare. Det slående är inte det faktum att hon är mamma, utan vems mamma hon är: den unga kvinnan är lagligen mamma till en 15-årig flicka!

Det verkar omöjligt, men här är grejen: Hunter är 15-åriga Gracies halvsyster och hon adopterade henne efter att deras biologiska pappa dog och sedan även Gracies mamma. Det var inte lätt för den unga kvinnan och några släktingar på Gracies sida behandlade henne till och med illa när de fick veta vad hon hade för avsikt att göra.

Hon blev inte avskräckt och lyckades. Vid 21 års ålder blev hon vårdnadshavare för sin yngre halvsyster. Men hur är hennes liv efter att ha gjort det modiga och svåra valet?

Advertisement
Hunter Nelson/Instagram

Hunter Nelson/Instagram

"Då och då stannar jag upp för att reflektera över den här situationen och jag erkänner att det fortfarande känns konstigt för mig, jag valde att ta hand om Graicie för att jag visste att hon inte passade in i familjen som hon var i, men ibland tänker jag att jag inte klarar den här rollen. Häromdagen åkte jag och hämtade henne från skolan med bil och vi övningskörde lite, men jag har knappt hunnit lära mig att köra ordentligt själv". Berättar hon i en video som hon sedan lade ut på sociala medier.

Naturligtvis blev många användare chockade över nyheten om att hon "är förälder" till en tjej som redan är så stor jämfört med hennes egen ålder och frågade om hon hade fått en "dotter" när hon bara var 6 år gammal. Självklart var det inte så och den unga kvinnan förklarade detta tydligt.

Nu är Hunter och Gracie lyckliga och deras band är starkare än någonsin. Den här kvinnan var verkligen modig när hon valde att ta på sig ett så tungt ansvar för att se till att en person som hon brydde sig mycket om kunde må så bra som möjligt. Vad tycker du om hennes val?

Advertisement