Han gifter sig och lever med 6 kvinnor samtidigt: "Jag vill ha barn med var och en av dem"

av sofia

01 April 2023

Han gifter sig och lever med 6 kvinnor samtidigt: "Jag vill ha barn med var och en av dem"
Advertisement

Livet ser oftast ut så här: du föds, du växer upp, du hittar rätt person att dela din framtid med och du bildar familj. Kanske till och med en hund. Naturligtvis hamnar vi nästan i en klyscha så här, men många människors existens ser verkligen ut så här och det är inget fel med det, tvärtom. Att bli kär och starta familj är en av de mest engagerande och positiva upplevelserna man kan ha och att älska en person är underbart.

Men varför begränsa sig till bara en person?! Huvudpersonen i denna berättelse tror på kärlekens skönhet i en sådan utsträckning att han har bestämt sig för att inte "nöja sig".

via New York Post

Arthuro Urso/ Facebook

Arthuro Urso/ Facebook

Arthur O Urso, 37 år gammal, är en brasiliansk influencer som stoltserar med sina många följare och inte bara på sociala medier. Han har skaffat hela 9 fruar! Han skilde sig senare från några av dem och har för närvarande "bara" 6 kvar: Luana Kazaki, 27, Emelly Souza, 21, Valquíria Santos, 24, Olinda Maria, 51, Damiana, 23, och Amanda Albuquerque, 28. De har alla gift sig med honom i en katolsk kyrka i São Paulo, även om deras äktenskap inte är bindande för juridiska ändamål.

Brasilianaren specificerade att han älskar alla sina fruar villkorslöst oavsett vilken som "kom först" och försöker på alla sätt tillfredsställa deras önskemål även om detta verkligen inte på något sett är billigt. Han spenderar flera tusen euro för att tillfredsställa dem.

Men känslan som förenar denna grupp människor är djupare än man kan tro och Arthur har därför bett sina fruar att uppfylla hans största önskan.

Advertisement
Arthur O Urso/ Instagram

Arthur O Urso/ Instagram

"Jag vill ha barn med dem, med dem alla. Jag vill inte göra någon arg genom att välja vem jag ska skaffa barn med och därför skulle jag vilja ha ett med var och en". För att förverkliga hans dröm valde de surrogatmödraskap: "Jag vill inte ge det ena "företräde" framför det andra och av denna anledning tror jag att surrogatmödraskap är det bästa valet. Jag önskar att de alla kunde bli gravida i exakt samma ögonblick. Vi hade många diskussioner innan vi kom till detta beslut, men nu är vi exalterade över det och kan inte vänta med att gå vidare."

Mannen förklarade att han är redo att spendera upp till nästan 40 000 euro för de ingripanden som är nödvändiga för att "expandera" sin familj, och förklarade att det finns många förslag för att kunna genomföra detta projekt: "Vi är fortfarande efterfrågade, men vi letar efter någon man kan lita blint på”.

Deras relation är minst sagt ovanlig, men ändå verkar den "lilla gruppen" vara lycklig. Är detta ett tecken på att modern tid kommer att utrota traditionell monogami? Vad tycker du om saken?

Advertisement